Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,250

Etiketler
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Dodikler hangi aracın acaba?
Adet fiyatı ve alındığı yer hakkında bilgi verebilirmisiniz
Yakışıklı olacağa benziyor..

Dodikler kare kasa cherokee nin dodikleri..İstanbuldan Eyüp ustadan aldım..Fiyat yazmam doğru olmaz.Ama Kargosu 75 tl ve tadilatına 250 lira verdiiğim için biraz tuzlu oldu bana..

tibetiset' Alıntı:
Dodikler kare kasa cherokee nin dodikleri..İstanbuldan Eyüp ustadan aldım..Fiyat yazmam doğru olmaz.Ama Kargosu 75 tl ve tadilatına 250 lira verdiiğim için biraz tuzlu oldu bana..
Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiye..
Kolaylıklar dilerim..

Gürhan Bey,

Tekrar kolay gelsin, şnorkelin sorun çıkarmayacak olduğuna sevindim. Dodiklerde çok güzel duruyor, onlar ofsetli jantlar ve MT lastik lazım dememe gerek yok zaten siz düşünmüşsünüzdür. Lastik olarak ne takmayı planlıyorsunuz?

Saygılar

Ersan

Teşekkürler Ersan Bey, lastiği bugün siparşi verdim Federal 30/9,5/15 MT jant ise çarpışantürk te yapılacak..Ama Bugün Arif Çarpışantürk ile konuşmamda jantın 6,5 inch olacagını söyledi bu lastik için biraz dar gibi geldi bana..

Sanayide işler çok yavaş ilerliyor, dodiklerin uygulanması yeni bitti.Bugün snorkeli monte edecekler inşallah..

Ön dodikler biraz sırıtacak gibi..30 " federal dodurabilecek mi acaba içini

Bende merak ediyorum doğrusu..Ama jantlardaki offsetle beraber yaklaşık 10 cm dışarı çıkacak lastikler şimdiki halinden..

İsmail Bey lastikler dodikleri baya bir doldurdu, öyleki biraz fazla bile doldurdu dodiklerden ve kaportadan almamız gerekecek

bende yeni feroza,mla aranızdayım aracı toparlıyorum en kısa zamanda resimleri atıcam.