Arkadaşlar merhaba, arabayı modifiye ettikten sonra sürekli satarmısın teklifi ile karşılaşıyorum. Satmayı pek düşünmüyorum ama satacak olsam fiyat ne olur sizce ? 1991 model 208.000 km de 5 lastik yeni ve tüpsüz..
bence suzikiden ladadan bir çok araçtan tekkapı olanlarını kastediyorum,feroza bunlardan daha saylam araçlar bence o araçların fiatları karşısında ferozanın fiatları abartılı olamaz,araçların parça sorunu yüzünden deyerini düşürmemek lazım,bence ,saygılar.
zor bir soru sorayım : araba soğukken hiç gitmiyor ama ne zaman hararet göstergesi çeyreği geçiyor ,araç birdenbire fırlıyor,sanki 2 silindirden 4 silindire geçmiş gibi, neden sizce
zor bir soru sorayım : araba soğukken hiç gitmiyor ama ne zaman hararet göstergesi çeyreği geçiyor ,araç birdenbire fırlıyor,sanki 2 silindirden 4 silindire geçmiş gibi, neden sizce
Şahsi fikrim,soğukken lpg kafası ısınmadığı için lpg likit halde oluyor ve motor boğuluyor motor ısınınca suda ısındığı için lpg nin kafası ısınıyor ve lpg gaz haline geliyor performansın artıyor adaşım jikle açık kalmasınında etkisi olabilir belki