Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 208,726

Etiketler
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

Yükselince çok güzel olmuş,güle güle kullanın Alicanın dediği doğru böyle yerlere aman yalnız girmeyin hee birde su içinde oynayayım derken iki kere düşünün ;D ;D Ben düşünmedim girdim suyun içindeki kozalağın pervanenin arasına girmesi sonucu pervane ve radyatör parçalandı aklınızda bulunsun ;D ;D ;D ;D

Teşekkür ederim. Su işi sigara gibi bişey girsen bi türlü girmesen bi türlü ;D Bu fotoları çektiğim gün sığ gibi görünen su birikintisi az kalsın aracı komple yutuyodu şansıma motora bişey olmadı sağ sağlim çıktım.
Tek kaldım burada 4x4 ü olup gezilere çıkan son kişi bile olabilirim isoff var ama onların girdiği yerler beni aşıyo

Adaşlar araçların son hali nedir güzel kareler varmı foto pls.. daha fazla feroza fotoğrafı görmek isterdim ama ferozacı kalmadı galiba buralarda :-\

cevdet abi ne yakışıklı araban varmış yahu, görmeye görmeye unutmuşum

ben de mezuniyetten sonra arabayı satmaktan vazgeçtim , şöyle birşey yapmayı düşünüyorum ama 33" lastik için ayna mahruti veya şanzıman oranı vs. değiştirmek gerekir mi acaba

Ekli dosyalar

• 925818_489572467810288_874276401_n.jpg
    151.2 KB · Görüntüleme: 250

bilmiyorum yabancı birinin. Filipinler sanırım, bizdeki suzukiler kadar feroza var orda

koroglu1414' Alıntı:
olmamı,geziyoruz fırsat buldukça

Cevdet bey Ferozanız cidden çok yakışıklı maşşallah. Ferozanın motorundan daha fazla performans almak için ne gibi işlemler yapılabilir bilgisi olan var mıdır?

rastlıyorum arada, hatta fotoğrafını çekicem diye az kalsın kaldırıma çıkıyordum . Dedim bir ara durup konuşayım mı diye ama sonra üşendim

Ekli dosyalar

• 20140414_190039.jpg
    83.1 KB · Görüntüleme: 243

SON KONULAR - FORUM