Yükselince çok güzel olmuş,güle güle kullanın Alicanın dediği doğru böyle yerlere aman yalnız girmeyin hee birde su içinde oynayayım derken iki kere düşünün ;D ;D Ben düşünmedim girdim suyun içindeki kozalağın pervanenin arasına girmesi sonucu pervane ve radyatör parçalandı aklınızda bulunsun ;D ;D ;D ;D
Teşekkür ederim. Su işi sigara gibi bişey girsen bi türlü girmesen bi türlü ;D Bu fotoları çektiğim gün sığ gibi görünen su birikintisi az kalsın aracı komple yutuyodu şansıma motora bişey olmadı sağ sağlim çıktım.
Tek kaldım burada 4x4 ü olup gezilere çıkan son kişi bile olabilirim isoff var ama onların girdiği yerler beni aşıyo
cevdet abi ne yakışıklı araban varmış yahu, görmeye görmeye unutmuşum
ben de mezuniyetten sonra arabayı satmaktan vazgeçtim , şöyle birşey yapmayı düşünüyorum ama 33" lastik için ayna mahruti veya şanzıman oranı vs. değiştirmek gerekir mi acaba
Cevdet bey Ferozanız cidden çok yakışıklı maşşallah. Ferozanın motorundan daha fazla performans almak için ne gibi işlemler yapılabilir bilgisi olan var mıdır?
cevdet abi ne yakışıklı araban varmış yahu, görmeye görmeye unutmuşum
ben de mezuniyetten sonra arabayı satmaktan vazgeçtim , şöyle birşey yapmayı düşünüyorum ama 33" lastik için ayna mahruti veya şanzıman oranı vs. değiştirmek gerekir mi acaba