KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ersan beyin yurt dışında Daihatsu'nun Fourtrak çektiği fotoğrafdan sonra şöyle bir internetten araştırdım harika araçlar varmış ersan beye çok teşekküre ederim. benimde beğendiğim bir iki fotoğrafı paylaşayım ( netten)
Bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım, bagaj kısmına hayran hayran bakmıştım, bazı modeller mağlesef ülkemize gelmiyor, işin en acısı ülkemize gelen pek çok araçta üzerinde standard bulunan donanımlar bile olmuyor.
İsmail bey ne yapalım biliyormusunuz bir 3 kp suziki birde ferozayı aynı anda denk getirelim bir ona binelim bir diğerine böyle daha iyi karar verebiliriz. ama bence o kadar göze çarpacak bir fark yoktur gibi geliyor.saygılar
Bundan 12 yil evvel cok kisa sureligine satin aldigim suzuki 3 kp hartop lu beyaz renkli 1.6 8 siboplu aracimla epey bir yol
yapmistim. kullanim ve konfor FEROZA ya mukaese edecekse daha sessiz ve gürültüsüz. ama arazideki performans ve arka oturma
gurubu FEROZA nin daha rahat ve genis oldugunu FEROZA sahibi olunca anladim. bence her iki aracta cok az farkliliklarla birbirlerine
benzemekte. ne de olsa japon harikalari
Teşekkürler Turgut bey..
en iyisi ikisini kullanan bir arkadaşın yorumu idi..Bu konuda bizi rahatlattınız. ;D
Benim bir handikapım var.Bagajda LPG tüpü 50 lt oldugu için boydan boya bagaj ölü..Üzerine ahşaptan bir kısım yaptırıp ancak kalan üstle idare yoluna gidecegim artık..
Evet Japon 4*4 leri gerçekten apayrı yere sahipler..