DAKSAR'ın Kurucusu E. Tümamiral Varol Atalay Vefat Etti...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayna Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,959

ayna

varmak değil...gitmek!
Konunun burayla alakalı olduğunu düşünüyorum ve deniz ile alakalı bir durum söz konusu...Belki moderatörler gerekli yere taşırlar bu topic i....İstanbul kıyılarında çok özel bir hizmet kurulmuştu....Dak-sar....Bu hizmet Emekli tümamiral Varol Atalay paşanın önderliğinde Denizde zor durumda kalanların yardımına koşan bir kuruluş olarak kuruldu...Bünyesinde yaklaşık 500 kişi gönüllü olarak eğitim aldı...Merkezi fenerbahçe olan bir dairede 12 mile kadar olan alana acil durumlarda 20 dakikada ulaşmak için eğitim aldık...Dak-sar ın kurucusu Varol paşa dün itibarıyla hakkın rahmetine kavuştu...Kendisine Alllahtan rahmet ve geri kalanlarada sabır diliyorum....

Etiketler
Ynt: Daksar'ın Kurucusu E. Tümamiral Varol Atalay Vefat Etti...

Varol paşaya Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz... Cenazesi kaldırıldı mı acaba?

Pazartesi Selimiye Camii'nden öğle namazına mütakip kaldıralıcak.Sevgili başakanımızn mekanı cennet olsun.Sevenlerine,denizcilik camiasına ve tüm DAK-SAR ekibinde Allah sabır versin.

Dak-sar ailesinin başı sağolsun, Varol Atalay Paşa' nın mekanı cennet olsun.

Arkadaşlar, DAK-SAR'da kaptan olarak ve Denizciler Dayanışma Derneğinde'de yönetim kurulu üyesi olarak yıllarca görev yaptım ve Varol Başkan le birlikte çalışma şansına eriştim. Bütün imkansızlıklara rağmen yoktan bir kurtarma ekibi yaratan ve hayatını buna adayan Başkanımızın cenazesi bu zamana kadar katıldığım en kalabalık cenaze idi tüm sevenleri onu son yolculuğuna uğurladı.