KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
.
İnanın su pompası en az kafa yorduğum bir konu. Senelik 2-3 ay kullanımı ile 10 senedir bir kere olsun bile sorun çıkarmayan bir aleti unutmak gayet normal olmalı ?
Yine de seçiminizin depolar arası su aktarımı için yeterli olacağına eminim. Tam boş deponuz için bile 2,5 dakika, bence kabul edilebilir bir hız.
Peki duş başlığı takıp kıllanmak istersem yine yeterli olur değil mi ? Ortam olduğunda doğaya saygılı sabunumuz ile başımızı yıkamamız söz konusu olabiliyor.
.
Evet yeterli olur. Zaten duş ve mutfak amaçlı üretilmekteler. Benim dış duş da böyle bir pompaya bağlı.
Yeri gelmişken yazayım. Ben dış duş kurumunu zahmetli bulduğumdan senelerdir “Pet Kulübü”ne üyeyim.
Üstelik duş hortumunun bağlantıdaki lastik contaları bazen yetersiz kaldığı gibi sıklıkla yenilemek de gerekiyor. Aç-kapa ve bir yere konumlandırmak da sorunlu.
Pet şişe için sadece delikli kapak taşımak yeterli oluyor.
Marka panelvan üreticileri dalgıç pompayı minimalist değil, standart çözüm olarak görmekte. Ben onların müritlerindenimdir..
Ürünü 2.el ama sıfır kullanılmamış olarak buldum. Gerçekten dış duş ve mutfak için hidrofor gürültülü, yer kaplayan gereksiz bir ürünmüş.. 0.5 bar kesinlikle yeterli. Teşekkürler @Doğrucu Davut
Sözde aldığım kişi ( 2.el al sat yapan bir arkadaş ) Almanyadan gelen bir karavancıdan takas yolu ile almış. Yedek pompasıymış.. Umduğum kullanılmamış olması
Eh o kadarı kadı kızında da var.
Bende musluk hep açık, kumanda elektrik düğmesinde.
Onu çeşitli şekillerde konumlandırmak ise fantezinize kalmış.
Ayrıca hidrofordan suyun akması için de musluğun açılması lazım değil miydi ?
Yani durum aslında berabere olmalı..
........... kumanda elektrik düğmesinde.
Onu çeşitli şekillerde konumlandırmak ise fantezinize kalmış. Ayrıca hidrofordan suyun akması için de musluğun açılması lazım değil miydi? Yani durum berabere olmalı..