bu adam manyag arkadaslar 400 ft 4:25 sn tırmanıyor hemde hıc bbır emnıyet yok ip yok kemer yok parasut yok ve ufacık bır hata ÖLÜM demek bıraz cık ucundan ılgım var bu spora ve ızlıyorum ızlıyorum akklım sırrım ermıyor cunku amcamın yaptıgı olayı dunyada baska kımse yapamıyor. 1992 yılıda bır kaza sonucu yaşamını yitirdi. allah rahmet eylesın.
gene bir başka denemesinde istasyondaki düğümün patlamasıyla öldü.
manyak bir adam hangi insan spor tırmanışta düşerken kayadan kopan ekspersleri toplar.ipten kayıp yanına inen ekspersleri hop adam alıp ordan emliyet kemerine takıyor ve bunların hepsi düsme anında oluyor
Suzan Benim Bildiğim Kadarıyla Dan Osman Yine Cılgın Atlayısların Bir Tanesını Gerceklestırmek Adına Kurduğu İp Hattını Hava Koşulları Nedeniyle 1 - 2 Gün Yağmur Ve Günaş Altında Bıraktığı İçin Atlayış sırasında İstasyonun Kopması Sonucu Düştü Ve Vefaat Etti
tam ölüm tarihi 23 kasım 1998 miş.. ölüm yeri: yosemite milli parkı/california-usa.. kendisine ait en yüksek serbest düşüş rekorunu kırmaya çalışırken bir talihsizlik sonucu kurulan istasyonun patlaması sonucu vefat etmiş..