beyler bd30 test ettim onayladım mükemmel olmuş da kıskanıyom artık bırakın sırada puma var puma hadi ahmet başlada görsellere gözümüz gönlümüz açılsın
beyler bd30 test ettim onayladım mükemmel olmuş da kıskanıyom artık bırakın sırada puma var puma hadi ahmet başlada görsellere gözümüz gönlümüz açılsın
selamlar ahmet aracın harıka olmus nazar degmesın konunun toparlanması daha ıyı anlasılması ıcın biraz toparlarmısın yapım asamalarında neler yasadın motoru takarken nerelerde sorun yasayıp nasıl cozdun? malıyet olarak neler yaptın? hızlanma ve tuketım degerlerı, son hız ortalama 2,000-2,500 rpm de hız degerlerın neler oldu? motoru işlettınmı? işletme malıyetı vs ne oldu? gordugum kadarıyla 1,41 oranına cevırdın ortalama bır toplam malıyet rakkamı verebılırmısın? manıfoltun yakın oldugu gozukuyo bu durumu ızolasyonla cozebıldınmı yoksa pirizdirek gereklımı?
saygılarımla berk..
neden sordum disco II td5 den vazgectım ve benım aracı BIG KING yapmaya karar verdım bu hafta hidrolık dıreksıyon takılıyor.. yavas yavas yaz sonuna kadar bastan asagıya yenıden toparlıcam..