KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gerçekten mükemmel bir çalışma; emek finansman ve zaman...
yapım aşamsaında resimlerine bakarken bile hızlı hızlı geçmek istemeyip en ince ayrıntısına kadar hissedilir derecede....
elinize ve emeğinize sağlık...
Allah kazasız belasız binmeyi nasipetsin...
Gerçekten mükemmel bir çalışma; emek finansman ve zaman...
yapım aşamsaında resimlerine bakarken bile hızlı hızlı geçmek istemeyip en ince ayrıntısına kadar hissedilir derecede....
elinize ve emeğinize sağlık...
Allah kazasız belasız binmeyi nasipetsin...
Bittiginde forum basligina uygun olarak Guzellik yarismalarinda dereceye girecegi kesin gorunuyor masallah ..
dilerim hicbir zaman gerekmez ama gerekecek bile olsa forumda ornegi cok oldugu uzere siz bu emegi asla satamazsiniz .... ;D
Gerçekten büyük bir sabır ile bu işi yapıyorsunuz. Sabrınıza hayran olmamak elde değil..Umarım araçınıza kazasız belasız sağlıkla binersiniz..
Forumdaki yazıları okudukca Deferder sahibi olmak için bütçe hazırlığına başladım. Merak ettiğim konu güzelleştirme operasyonunuz araçın maliyetini buldu mu acaba?
Bittiginde forum basligina uygun olarak Guzellik yarismalarinda dereceye girecegi kesin gorunuyor masallah ..
dilerim hicbir zaman gerekmez ama gerekecek bile olsa forumda ornegi cok oldugu uzere siz bu emegi asla satamazsiniz .... ;D
Çirkin Defender yoktur, bakımsız Defender vardır ;D
ismailb' Alıntı:
İbrahim Bey,
Gerçekten büyük bir sabır ile bu işi yapıyorsunuz. Sabrınıza hayran olmamak elde değil..Umarım araçınıza kazasız belasız sağlıkla binersiniz..
Forumdaki yazıları okudukca Deferder sahibi olmak için bütçe hazırlığına başladım. Merak ettiğim konu güzelleştirme operasyonunuz araçın maliyetini buldu mu acaba?
Teşekkürler.
Defender kullanan adam sabırlıdır, sakindir, damarlarında buz gibi kan dolaşır. Koşmaz., yürür.
Operasyon maliyeti araç maliyetini bulmasa da ben bulduracağım bu gidişle. :