Merhaba Serhat Bey,
Yıllardır; Grafik Tasarım'ın, logo'nun ne olduğunu, ne işe yaradığını, nerelere uygulanabileceğini, uygulansa da ne olacağını anlamayan, bilmeyen o kadar çok insan ile karşılaştım ki; İbrahim Bey'in de, sizin de böylebir fikriniz olduğunu öğrenmek beni gayet mutlu etti. Aynı araçlara ve yaşam tarzına ilgi duyan, aynı yolda ilerlediğim sizlerin; kendi alanım ile ilgili ihtiyacınızda yardımcı olmamdan daha doğal bir durum olamaz.
Geçenlerde, Gezenbilir'de başka bir konu başlığı altında yazılanları okurken; iki üye ve bir moderatorün '' Gezenbilir Kardeşliği '' tanımı ve konuya bağlamaları çok hoşuma gitti. Sonuçta herbirimiz kendi alanlarımızda ve işlerimizde faaliyet gösteren, birbirimizi şahsen tanımasak da sanal ortamda, gayet medeni şekilde, fikir alışverişinde bulunan, yardımlaşan ve hatta birbirlerini destekleyen Gezenbilir Üyeleri'yiz.
Yapacağım çalışmalar ''Gezenbilir Kardeşliği'' çerçevesinde zahmet değil, acizane yardımımdır. Konuya bakışımı belirtmek için bunları söyledim, hepimizin gayet tutku ile bağlı olduğumuz araçlarımıza; kazasız-belasız ve iyi günlerde binmemizi, henüz aracı olmayan arkadaşların da en kısa sürede hayalini kurdukları araçlarına kavuşmalarını dilerim.
Saygılar,
Barış