KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Masallah Ibrahim,
arac muhtesem ama, sag arka kapi yani roll-cage baglantisi yanindaki boya catlagina takildim.
Montajda mi oldu yoksa boyadan mi? Disaridaki diger beyazda da arka kapida akmis boya damlalari gordum. Agni
boyacidan cikti ise araclar, bir sorun var.
Masallah Ibrahim,
arac muhtesem ama, sag arka kapi yani roll-cage baglantisi yanindaki boya catlagina takildim.
Montajda mi oldu yoksa boyadan mi? Disaridaki diger beyazda da arka kapida akmis boya damlalari gordum. Agni
boyacidan cikti ise araclar, bir sorun var.
Sağ arka kapı yanındaki ayaktaki 3 santimlik çatlağı diyorsun, onu en baştan biliyoruz, Orhan Usta'nın yaptığı nazarlık :
Roll-cage montajını yaparken oradaki vidaları fazla sıkıp boyayı çatlatmış.
Biz Hacı Usta'ya söylemiştik, her şey bittikten sonra son bir kontrol ve çeki demirinin takılması için Hacı usta'ya gidecek zaten, o zaman düzeltecekler o kısmı.
Ayrıca roll-cage takılırken menteşelerin boyaları da hasar gördü. Onları da düzeltecekler.
Diğer beyaz araçta boya akması var ise Hacı Ustadan çıkmamıştır ;D ;D ;D
Çok güzel gerçekten. Benim aracın boyası krem rengi ( kırık beyaz gibi bir renk ) ve boyası iyi durumda değil ;D Boyanınca ayrı bir heybetli görünüyor Defender, hele beyaz olanı ( bana göre tabi ) ;D Beyaz ayrı bir güzel duruyor bu araçta.
İç döşemeler ve izolasyonun da çok güzel gerçekten, çok güzel bir işçilik ve çok güzel sonuçlar çıkmış. Boya çatlağının montajdan kaynaklı olabileceğini tahmin etmiştim, oaradakilere hiçbirşey söylememiştim, sen sorunca gözüme batmıştı, söyledim.