KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu arada araç bugün muayeneden geçti 2013 yılına kadar kafam rahat ;D
Araç koltuk kapsitesi yeni ruhsatta 5 kişiye düşecek.
Bir önceki muayeneye minübüs olarak girdiği için koltuk sayısı 11 kişiydi.
Otomobil (Arazi taşıtı) olarak girenlere koltuk sayısını 5 kişi olarak değiştiriyorlar. Sınıfı M1G
Bu arada araç bugün muayeneden geçti 2013 yılına kadar kafam rahat ;D
Araç koltuk kapsitesi yeni ruhsatta 5 kişiye düşecek.
Bir önceki muayeneye minübüs olarak girdiği için koltuk sayısı 11 kişiydi.
Otomobil (Arazi taşıtı) olarak girenlere koltuk sayısını 5 kişi olarak değiştiriyorlar. Sınıfı M1G
Arabayı en sonunda çıkardım
10 aylık uğraşma didinme nihayetlendi ve 1 saat önce evimin önüne parkettim.
Aslında tam bitmedi, halen yapılacak 2-3 iş var gecikmeden yapılması gereken.
1- Arka yolcu kapıları tam oturmuyor. Sebebi kapı iç kaplamalarının içteki roll-cage'e dayanması.
Bu yüzden tam ayarlayamadık. Dönüşte arka kaplamalrı değmeyecek şekilde kesip yeniden kaplayacağız.
Ayrıca kapı gergilerini de halletmemiz lazım.
2- Ön havlandırma kapaklarının contalarını bulamadık ve takamadık.
Ben takım olarak almıştım ama kaybolmuş işte.
Bu soğukta inşallah hasta etmez bunlar bizi.
3- Vebasto bulmadık. Olsaydı bugün taktıracaktım. Artık o da dönüşte.
Nasıl olsa vebasto takacağız diye çorum kaloriferi de taktırmamıştım, kaldık mı şimdi sadece aracın kendi kalorifer sistemine..
Bizim şirketin okyanus yelken yarış takımı var, onların yarışlarda giydiği su ve hava geçirmez montları var, bize de vermişlerdi, onu giyeceğim
Diğer yolcular da başının çaresine baksın artık ;D
1 hafta daha zaman olsa eksiksiz tamamlanmış gelebilecektim ama Bolu buluşmasını kaçırmaya niyetim yok.
Uçan Defender artık yollarda, arazide 8)
Arabayı en sonunda çıkardım
10 aylık uğraşma didinme nihayetlendi ve 1 saat önce evimin önüne parkettim.
Aslında tam bitmedi, halen yapılacak 2-3 iş var gecikmeden yapılması gereken.
1- Arka yolcu kapıları tam oturmuyor. Sebebi kapı iç kaplamalarının içteki roll-cage'e dayanması.
Bu yüzden tam ayarlayamadık. Dönüşte arka kaplamalrı değmeyecek şekilde kesip yeniden kaplayacağız.
Ayrıca kapı gergilerini de halletmemiz lazım.
2- Ön havlandırma kapaklarının contalarını bulamadık ve takamadık.
Ben takım olarak almıştım ama kaybolmuş işte.
Bu soğukta inşallah hasta etmez bunlar bizi.
3- Vebasto bulmadık. Olsaydı bugün taktıracaktım. Artık o da dönüşte.
Nasıl olsa vebasto takacağız diye çorum kaloriferi de taktırmamıştım, kaldık mı şimdi sadece aracın kendi kalorifer sistemine..
Bizim şirketin okyanus yelken yarış takımı var, onların yarışlarda giydiği su ve hava geçirmez montları var, bize de vermişlerdi, onu giyeceğim
1 hafta daha zaman olsa eksiksiz tamamlanmış gelebilecektim ama Bolu buluşmasını kaçırmaya niyetim yok.
Uçan Defender artık yollarda, arazide 8)
Uçan defenderın Yeni başlık altında uçan resimlerini görmek isterim. tekrar Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız, sıkıntısız sürmeyi nasip etsin.
Bizim mahalle girişine gelireken, son yokuşta senin yanından geçerken korna selamı veren metalik gri Caddy bendim
Acelem vardı, yoksa PO civarında durup iki laflardık.
Maşallah, çok güzel olmuş. Hava karanlık olmasına rağmen araç çok güzel görünüyordu. Ben Sarıalan'a gelemiyorum, kısmet birdahakine inşallah. Eğer Sarıalan'dan okuyabilirsen bu mesajı, herkese selam.
Tekrar hayırlı olsun, iyi günlerde binmeni dilerim.
Uçan defenderın Yeni başlık altında uçan resimlerini görmek isterim. tekrar Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız, sıkıntısız sürmeyi nasip etsin.
Bizim mahalle girişine gelireken, son yokuşta senin yanından geçerken korna selamı veren metalik gri Caddy bendim
Acelem vardı, yoksa PO civarında durup iki laflardık.
Maşallah, çok güzel olmuş. Hava karanlık olmasına rağmen araç çok güzel görünüyordu. Ben Sarıalan'a gelemiyorum, kısmet birdahakine inşallah. Eğer Sarıalan'dan okuyabilirsen bu mesajı, herkese selam.
Tekrar hayırlı olsun, iyi günlerde binmeni dilerim.