KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
80 modeli bile arazide aynı işi yaparken bir defendera 80.000 tl vermek çok anlamsız geliyor bana. 80.000 tl harcanarak yapılacak toplama bir defender şüphesiz ülkedeki en yapılı defender olur.
Defender arayışımda bu yazıyı belki de 3. defa baştan okuyorum ve artık bu defa hayranlığımı dile getirmeden geçemeyeceğim. Özellikle roll bar uygulamanız çok başarılı ve aradığım Defender ı bulabilirsem ilk yaptıracağım şeylerden biri o olacak. Bu arada renk seçinimiz, ön konsol ve kapıların baştan yapılmış hallerini de çok çok beğendim...
Kazasız belasız güle güle kullanın...
Defender arayışımda bu yazıyı belki de 3. defa baştan okuyorum ve artık bu defa hayranlığımı dile getirmeden geçemeyeceğim. Özellikle roll bar uygulamanız çok başarılı ve aradığım Defender ı bulabilirsem ilk yaptıracağım şeylerden biri o olacak. Bu arada renk seçinimiz, ön konsol ve kapıların baştan yapılmış hallerini de çok çok beğendim...
Kazasız belasız güle güle kullanın...
Tamamdır, her zaman bekleriz memnuniyetle.
Ama arabanda telsiz, vinç, strap ve U-kilit muhakkak olsun.
Eksiğin varsa bir an önce tamamla. Bunlar ön göğüs ve teypten çok daha hayati şeyler.