yok abi önler duruyor benim aracın orjınalı arkalar 2 koltuk benim araç jemir aracı idi onun için orta boş aletler varmış zamanında koltuklar standart 2 koltuk küçük ve rahatsız oldukları için soktum ve daha geniş katlanır hostes koltukları özel yaptırdım bursada bir firmaya tanesi 150 tl den 2 adet şu an onlar var aracımda
yok abi önler duruyor benim aracın orjınalı arkalar 2 koltuk benim araç jemir aracı idi onun için orta boş aletler varmış zamanında koltuklar standart 2 koltuk küçük ve rahatsız oldukları için soktum ve daha geniş katlanır hostes koltukları özel yaptırdım bursada bir firmaya tanesi 150 tl den 2 adet şu an onlar var aracımda
Güzel olmuş. Benim de istediğim bu. Maslak sanayide Cengiz defender öm koltuklarının üstünü biraz yükselterek ve altına ayak yaparak arkaya takıyor, o da çok iyi oluyor.
Yok ben gelemem sökmeye takmaya 3 vida bile olsa uğraşmak istemiyorum. Güzel ve tam istediğim gibi bir uygulama görmüştüm, resimlerini de çekmiştim, bulursam eklerim buraya.
Merhaba. Defender arka 3 lü koltugu degistirip 2+1 li katlanir koltuk takmak istiyorum. Ve bagaja 2 adet tekli tam katlaninca camurluk uzerine getirilip bagaj kismi acik olacak sekilde koltuk ariyorum. Sizce en uygun koltuklar hangileridir.tesekkurler