Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?
Reha abi, her zaman ki gibi kısa kesmişsin.
Dediklerin doğrudur. Defender işin temeli, yaşı geçmeye yaklaşmış, "artık biraz da kendime bakayım" diyen büyük erkeklerin legovari oyuncağı. ekle çıkar, onu tak, bunu sök, olmadı bi daha yap. kullanmaktan çok, üzerinde oynamanın zevk vereceği bir araç. 110'ların bagajı inanılmaz. hele bir de tavan sepeti varsa, transit gibi.
ama herşey sağlam bir vücut ve kas yapısı gerektiriyor. eğer motorun benzinli ise veya düz dizelse kağnının en arkada gideni... ama tdi ise tadından yenmeyeni... ya da bazı şanslı arkadaşlarımız gibi, puma'lı ise, en bi süperi.
Disco ise, tamam biraz nazik ama, yine de 110'dan aşağı kalmaz... ama 90'la arazide yarışamaz. Disco 100'lüktür.. en idealidir. hem uzun yola gelir, hem de arazide işini yapar. Tek derdin, uygun motorlu dizelini bulmak... V8 kullandıkça zevk verir, benzinciye uğradıkça küstürür.. (diğer marka araçlar da aynı, V8 sadece zevk işi, para şart) ha bi de, çizildi diye üzülmeyeceksin.
Sonuç, ne yapmak istediğin önemli. Ona karar ver... Ağır arazi ise Defender... camper ise Disco da olur. ben Disco kullanıyorum. Def'in geçtiği arazi şartlarına giriyorum... ha baktım olmadı, çekiverin beni diyorum. sonuçta amaç her delikten çıkabilmek mi? yoksa içinde bulunduğun ortamdan zevk alabilmek mi?
Parça konusunda çekimserim... Defin yan aynası 15 YTL, Disco'nun heralde 200'den aşşağı değildir. eh sonuçta biri çiçek marka, diğeri elektrikli ısıtmalı bir LR. bu bi örnek.. asıl masraf motor kaputunun altı... o da motorun ne olduğuna bağlı. Def de, Disco da aynı motoru kullanabilir. bu durumda masraf üç aşşa 5 yukarı aynı olacaktır. Def'e kasko yapan yer nadirdir, ama Disco'ya rahatça kasko yaptırabilirsin.
seçiminiz şimdiden hayırlı olsun.
PS: Reha abi bi konu daha doğru söylemiş. Hemen hemen her Disco Seri 1 kullanıcısının kalbinde bir Defender projesi yatar... ama 90, ama 110.. bir tane mutlaka.