Tebrik ediyorum ...Defender e cok yakismis bir renk tercih etmissiniz, ..yapilan islem fotograflarini paylasmaniz ayri bir guzellik olmus..Tam bir ask hikayesi .. herhalde baska bir arac bukadar uzun da surmez ve de hic beklenmezdi ! ) ..saglikla guzel gunlerde kullanmaniz dilegimle ..
Son resim bizim Aladag 8.kis kampindanmi ?
Tebrik ediyorum ...Defender e cok yakismis bir renk tercih etmissiniz, ..yapilan islem fotograflarini paylasmaniz ayri bir guzellik olmus..Tam bir ask hikayesi .. herhalde baska bir arac bukadar uzun da surmez ve de hic beklenmezdi ! ) ..saglikla guzel gunlerde kullanmaniz dilegimle ..
Son resim bizim Aladag 8.kis kampindanmi ?
maşallah, aracınız çok güzel olmuş, ciddi emek, tecrübe, zaman ve maddiyat isteyen bir yoldan başarıyla çıkmışsınız.
kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Boya işimiz şase kupa ayrılmadan ve motor inmeden yapıldığı için aracın tüm altı siyaha boyandı. Genel olarak tüm aksesuarlar da (jant, snorkel, çeta, tampon) siyah seçildi.
Boyadan çıktığında doğru rengi seçtiğimizden emin oldum. Ekli dosyayı görüntüle 59498
Allah nazarlardan korusun, kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
2 tane Lada Niva deneyimimden sonra, aile kurmamın etkisiyle Opel Corsa ile yola devam ediyorum. Son zamanlarda yeni bir arazi aracı içimi kemirmeye başladı. Defender olacak yüksek ihtimalle. Görseller ve detaylı bilgi paylaşımı için teşekkür ederim. Yaptıklarınız ve yapmayı planladıklarınız hemen hemen benim düşüncelerimle örtüşüyor. Konunun takipçisiyim.
Kaporta ve boya işlerini Hacı (Erdal Özenç) usta, Özenç Kardeşler Land Rover Servisi, Bayram Özenç +90 (536) 234 85 95, 4 Levent Sanayi
Döşeme Folyo Cars, Cengiz Cesur ,+90 (532) 733 92 76, Maslak Oto Sanayi
Bu süreçte başta Hüseyin usta olmak üzere, Ali ustaya, Zafer ustaya, Yiğit’e ve tüm Oto Mekanik ekibine,
Kaporta ve boya işlerindeki ustalıkları ve emekleri ve harika iletişimleri için Hacı (Erdal) Usta ve Bayram usta olmak üzere Özenç Kardeşler Land Rover Servisine,
Döşeme işlerini titizlikle yapan FolyoCars Cengiz ustaya ve ekibi Mümtaz ve Zeyni ustalara,
Elektrik işlerini ve tüm detayları dört dörtlük bitiren Soner usta başta tüm Cesur Oto Elektrik ekibine,
Sonsuz teşekkürlerimi sunarım.