Ynt: Defender 130 Aliyordum
reha abinin dediği gibi artık bu konu kapanması gerek, konunun kapanması adına şahsen birkaç düşüncemi eklemek istiyorum çünkü konu hedefinden saptı,burada gezenbilirde bizler bir ortak noktada sevdiğimiz hobimiz keyfimiz olan araçlarımızı birbirimizle paylaşarak,danışarak birbirimizin fikirlerini alarak restero etmek, modifye etmek güzel eserler yapmak güzel işler yapmak için buraya üye olduk, burada herkez araçlarına yaptıklarını şahsen yada ticari anlamda bir firma adı altında paylaşmasındaki hedef yapılan işin ne derecede beğenilip beğenilmeyeceği,yada yapılan herneyse daha farklı daha güzel bir sonuca ulaşmak adına paylaşılması gerektiğini düşünüyorum,
fakat burada araca,şahsa,yada firmaya hakaret edici uslüp ve kelimeler bizlere yakışık kalmaz,
sonuçda eski aracı alıp restore etmek yenilemek alın teri dökmek el emeği vermek bir ustalıkdır bir sanattır, takdir edip saygı duymak bize yakışandır, sıfır arabayı alıp modifiye etmekde bir sanattır bunuda taktir edip saygı duymak gerek,
burada araçlarımıza yaptığımız işlere hakaret etmek el emeğine saygısızlıktır, araçlarımıza emek verip istediğimiz emeklerimizin karşılı olan fiyatlarınada herkezin saygı duyması gerektiğini düşünüyorum şahsım adına, burada yazdıklarım genel bir cevaptır lütfen kimse yanlış anlamasın ben sadece kişisel düşüncelerimi yazma gereği duydum bu konu başlığı altında tartışmalara istinaden yanlış birşey yazdıysam şimdiden herkezden özür dilerim saygılarımla.