Ynt: Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs...
Ahmet usta ile görüştüm yarına 1 tane ön göüs parçasını parasını yatırıp şipariş edicem,Mud marka alıcaktım son anda Türk Ustasının işcilgine ve kalitesine güvendiğim için kazanacaksa Ahmet usta kazansın dedim İnşallah Umdugum gibi cıkar,Allah Utandırmasın.Bu arada Arka Kapı Panzuuuuuutuuuuuuuuuu İSssssssttttttteriiiiiizzzzzzzzz.
picadorblue' Alıntı:
Ahmet usta ile görüştüm yarına 1 tane ön göüs parçasını parasını yatırıp şipariş edicem,Mud marka alıcaktım son anda Türk Ustasının işcilgine ve kalitesine güvendiğim için kazanacaksa Ahmet usta kazansın dedim İnşallah Umdugum gibi cıkar,Allah Utandırmasın.Bu arada Arka Kapı Panzuuuuuutuuuuuuuuuu İSssssssttttttteriiiiiizzzzzzzzz.
İnanın pişman olmayacaksınız ben bu gün aldım, düğmeleri alıp teyp ve telsiz yerlerini kestireceğim. Sonra ince bir zımpara ve boya. Hatta kaplatmayı düşünüyorum karbon ya da deriyle. İyi günlerde kullanın...
Dügmeler hususunda yardımcı olabilirmisiniz http://www.mudstuff.co.uk/Carling_Switches.shtml#cswitches bu sitede satılan düğmelerin eşdegeri bmc nin dügmelerini met ediyolar fakat ben şahsen baktım hoşuma gitmedi 24 volt bizim araçla uyumlu değil ayriyetten ve kaba siz nasıl bir uygulama yapacaksınız.Ahmet usta ayriyetten bunun üstüne takılan mud pord bunuda cıkarabilirmisin diger parçaya göre daha basit
picadorblue' Alıntı:
Dügmeler hususunda yardımcı olabilirmisiniz http://www.mudstuff.co.uk/Carling_Switches.shtml#cswitches bu sitede satılan düğmelerin eşdegeri bmc nin dügmelerini met ediyolar fakat ben şahsen baktım hoşuma gitmedi 24 volt bizim araçla uyumlu değil ayriyetten ve kaba siz nasıl bir uygulama yapacaksınız.Ahmet usta ayriyetten bunun üstüne takılan mud pord bunuda cıkarabilirmisin diger parçaya göre daha basit
Bende bmc nin düğmelerini düşünüyordum açıkçası 24 volt olacağını düşünmemiştim!!! Düğme işini ne yapacağız peki ??? Göğüsün cam önüne koyulan kısmını söylüyorsunuz sanırım, ona başladı bile kısa zaman bitirir. Bu aralar başka işlerle meşgul akşam uğradım yanına.
evet cam üstüne konulan kısımdan bahsediyorum ön göüs kısmının devamı niteliginde ,evet bmc nin dügmeleri cekici dügmesinin oldugu için 24 volt diğerlerine göre daha kaba
picadorblue' Alıntı: