Muhteşem......Son derece zevkle ve işi bilerek toplanmış....Land rover dergilerinden fırlamış gibi...Agresif ..hain...ve çekici...Sahibini çok çok tebrik ediyorum......Umarım bir gün yakından görebilirim bu seriesi.........
Camel etabının girş taraflarında bu Series tarafından çekilmişliğim vardır ;D
Aslında o oralarda bir yerde kalmıştı ve kurtarmaya gidiyorduk, ava giderken av olduk ;D ;D ;D
Biz gititğimizde Seies'in aküsü bitmiş ve geri vitese geçmiyordu.
Ben yolda saplanınca benim aküyü söküp ona götürdük, orada o kendini kurtardı ve sonra gelip beni çıkardı.
Öncelikle herkeze merhaba,
Çok güzel ve bilgilendirici bir konu olmuş. Konudan dolayı çok teşekkurler.
İbrahim Bey, 110 aracıma bende bir roll cage yaptırmak istiyorum. Sadece dışarıdan yaptırmamında kısmen yan yatmalarda mukavemet gösterecegini düşünüyorum. Konudaki her sayfayı inceleme fırsatım olmadı.Fiyat belirtmiş olabilirsiniz ama yinede sormak isterim.Ne kadar bütçe ayırmam gerekir?
Arkadaşlar roll cage yaptırıyorum defendera. Kaportaya binen 6 ayağın şaseye bağlantısı nasıl yapılıyor açıklarmısınız acaba. Üstü kısmına başlayacağız bu gün, bitene kadar da şase bağlantı ayaklarının şeklini bulmam gerekiyor
Arkadaşlar roll cage yaptırıyorum defendera. Kaportaya binen 6 ayağın şaseye bağlantısı nasıl yapılıyor açıklarmısınız acaba. Üstü kısmına başlayacağız bu gün, bitene kadar da şase bağlantı ayaklarının şeklini bulmam gerekiyor
rica ederim abi ne yaptık amac faydalı olmak birbirimize, tam olarak parcaların fotosu vardı yükleyince görünmüyor diye yüklemedim. yapılış hikayesini anlatda faydalaşalım.
rica ederim abi ne yaptık amac faydalı olmak birbirimize, tam olarak parcaların fotosu vardı yükleyince görünmüyor diye yüklemedim. yapılış hikayesini anlatda faydalaşalım.