Defender Ön Panjur...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHimrek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,221

AHimrek

Kamp I
Yer
DENİZLİ
Web
www.ahitasarim.com
Arkadaşlar bir müşterim için yaptığım defender ön panjur tasarımım. Sizinde buna benzer istekleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım. Bunu 2mm sacdan imal edip, siyaha boyattırdılar ve yazı-figürün arkasına kırmızı boyalı sac koydular. Hoş bir görüntü olmuştu. Fotoları bulamadım bulsam koyacaktım ama. Size özel birşeyler istiyorsanız tasarımı yapıp, sactan imal edip gönderebilirim.

Etiketler

Ynt: Defender Ön Panjur...

Boş bir zamanımda programda ayarlıyacağım nasıl göründüğünü. Fotoğraf sahibindende araç vardı ama ilanı kaldırmışlar. Keşke fotoları alsaydım.

selam bu panjur mat siyah bi araçta vardı galiba uşakta panjurun fiyatı nedir acaba ?.

kusura bakmayın ilgilenemedim bir kaç gündür. Bana yaptıran arkadaşın aracı olabilir oda mat siyahtı. Panjur 2mm sactan boyasız olarak adet fiyatı 150 TL'dir. Çoklu olursa fiyat düşer. Düşünen arkadaşlarla cepten ulaşabilir 0532 271 25 88 Harun İMREK.

Merhaba
Güzel bir çalışma emeğinize sağlık.Ama bence fiyat biraz fazla işinize karışmak gibi olmasın ama .
Sağlıkla Kalın...

Doğrudur... orjinalleri ne kadar bilmiyorum ama, maliyet böyle çıkıyor. Eğer 10 adet gibi bir rakama çıkarsanız yarı yarı düşüyor rakam, tek için malesef böyle...

Ok yinede düşünce güzel güzel bir iş çıkarmışsınız allah hayırlı işler versin bol satışlar dilerim.
Sağlıkla Kalın...

Merhaba
Ben sizin yerinize panjurun takılmış ve boyanmış halini elkiyorum ilgilenen arkadaşlar olursa diye.
iyi Çalışmalar.