Mert bey , siz haklısınız ben o yazdıklarımda hedef Defender çatıda ağır yük taşımayı tasarlayanlar için di , hatta çadır bile kuranlar var anlayamıyorum, nitekim 2 mm sacdan olmayacaktı 4mm olunca sorun da yok ( yük de yok) ... Sis lambaları için uyaran arkadaşlara da teşekkürler , tesbitler doğru , lambalar havada kaldı ! ... İlk fırsatta önerilen yere alayım ...
Araç baştan sona itina iile toplanmış ve sonuç mükemmel olmuş araç toplatmak isteyenler fikir edinilebileceği bi konu olmuş kazasız belasız sürüşler...
Arkadaşlar, toplanma aşamasını burda paylaştığım defender satılıktır. Fiyat son 35.000 tl peşindir. Düz dizel motoru ve diğer tüm aksamları masrafsızdır. Orijinal sistem sıfır hidrolik direksiyon , bütün kapı alüminyumları , arka çamurluklar orijinali gibi değiştirilmiş. Akslar değiştirilmiş ,diffler onarılmış şanzumanlar yenilenmiştir. Aracın bana maliyeti 40 bin civarındadır.Takas ve vade imkanım yoktur. Araç Trabzondadır. Toplandıktan sonra 7-8000 km şehir içi yol yapmıştır.
İrtibat : ndogru@yahoo.com