KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
87'' defenderımdan çıkarttığım siyah deri kaplı koltuk takımını satıyorum...Takımın içerisinde ön 2 koltuk ve arka 3 lü koltuktan oluşan seti satıyorum ve fiyat olark 450 tl istiyorum ayrıca takas olarak cb(am\fm modülasyonlu) telsiz veya defendera uygun offsetli jantla olur...Daha düzgün resimlerini yakında yükleyeceğim.... 05323711317
iyi günler bursadan aramamıştım sizi 0532 682 6576 sanayi sitesi ada6 no 121 bursa karacabey hesap numaranızı ve koltukların detaylı fototlarını yolar iseniz sevirim
ozturedi@hotmail.com bekliyorum
tolga selam mert ben
bayadır görüşemedik iyisindir umarım?
senle bir telsiz konusunda konuşmuştuk hatırlarsan , telsiz almaya niyetim var bana marka ve modelini bildirirsen sevinirim görüşmek üzerree
İyilik mert ya napalım koşturuyorum...Telsiz için marka veremem ama am/fm dual bandlı olsun veya yeni el telsizleri çıkmış onlara bakıcam ben de benim telsizi değiştireceğim birlikte hareket edelim uygun fiyatlı alabiliriz umaraım yakında birlikte bir gezi yaparız kendine dikkat et.....
Bu aralar yoğunluğumdan dolayı zaman bulamıyorum ama arka koltuğun bi kaç fotosunu koyuyorum takım olarak en kısa zamanda foto ekleyeceğim.....Ve güncel