Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,004
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

1.41 oran arama işi nasıl gidiyor Tarık abi? Bende heyecanla bekliyorum bak, karpuz kabuğunu düşürdün aklıma, cayma sonra ;D

Etiketler

telsizin hayırlı olsun .......

Tarık kardeş hayırlı olsunda hafta sonu bekledim gelmedin bu 1
2.si senin araba rentacar a düşmüş diyolar tokatta hala gelemedi paraları harcıyon bak mazot paran kalmıcak demedi deme

oakkar' Alıntı:
Tarık kardeş hayırlı olsunda hafta sonu bekledim gelmedin bu 1
2.si senin araba rentacar a düşmüş diyolar tokatta hala gelemedi paraları harcıyon bak mazot paran kalmıcak demedi deme

ahmetin canı sağolsun abi mazot işine gelince gelirim senin kartan çekeriz )))

tampon ve önkorumamız geldi antalya ahmet ustam ellerine sağlık her şey için teşekkürler ;D

kemal52' Alıntı:
Tarık Turgut ustadan gördün puma motoru heveslendin değilmi

aynen başkanım turgut ustanın arabayahasta oldum arabayı getirirken uğrayacağım inşallah bir çayınızı içmeye

ata036' Alıntı:
aynen başkanım turgut ustanın arabayahasta oldum arabayı getirirken uğrayacağım inşallah bir çayınızı içmeye
bekleriz tarık gelmeden haber ver bizde şimdi pumayı 6 ileri ile birlikte cj6 ya atıyoruz.130 luk

kemal52' Alıntı:
bekleriz tarık gelmeden haber ver bizde şimdi pumayı 6 ileri ile birlikte cj6 ya atıyoruz.130 luk

vay hayırlı olsun başkanım benimkide 130 luk turgut ustaya ve diğer tüm arkadaşlara selamlar

DEFENDER yazılı alt koruma demiri ne kadara mal olur? Bende yaptırmayı düşünüyorum... Çok güzel olmuş, ellerine sağlık yapan ustanın...

sword7' Alıntı:
DEFENDER yazılı alt koruma demiri ne kadara mal olur? Bende yaptırmayı düşünüyorum... Çok güzel olmuş, ellerine sağlık yapan ustanın...

antalya ahmet usta yaptı umut sorar sana bilgi veririm kanka