Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,878

Etiketler
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

dopamin' Alıntı:
Puma kanatlandırmış LR,i ibre nerdeyse tur bindirecek araçta silkeleme uğultu falan oluştumu acaba?

o konularda bilgim yok daha ama ahmet mesajınızı okuyunca cevaplayacaktır

valla ne diyim antalya ahmet usta sanatını, zileden mehmet ve turgut usta da ustalıklarını göstermişler ellerinize sağlıkkkkk tam istediğim gibi olmuş valla bakalım diğer dostların yorumları ne olacak ;D ;D

Tampon harika olmuş. Yalnız tavandaki sislerden kurtul bir an önce Tarık abi, kelebek gibi duruyorlar Anladın sen onu...

Güle Güle kullan kardeşim, Umut ben hallederim o kelebekleri ;D merak etme sen yenileri gerekiyordu zaten artık.

sword7' Alıntı:
Tampon harika olmuş. Yalnız tavandaki sislerden kurtul bir an önce Tarık abi, kelebek gibi duruyorlar Anladın sen onu...
teşekkürler kardeşim kelebek işine ben karışmam banane çepte kuruş kalmadı kankaaaa sende anladın onuu ;D ;D

zileli' Alıntı:
Güle Güle kullan kardeşim, Umut ben hallederim o kelebekleri ;D merak etme sen yenileri gerekiyordu zaten artık.

gardaşım allah razı olsun senden ve ailenden çok emek verdiniz KIRAT a hakkınız ödenmez sonsuz teşekkürler.
kelebek işine karışmıyom kanka siz bilirsiniz

hayırlı olsun kanka traktör çagırmaktan bıktım biran önce kıratı getirde kurtarıcım ol....

ares_teo' Alıntı:
hayırlı olsun kanka traktör çagırmaktan bıktım biran önce kıratı getirde kurtarıcım ol....

1 hafta daha sabr et kankaaa az kaldı azz dağlar taşlar bizi bekler mercedes g ile atom karınca cj5 çin çok güzel planlarım var

scotoma' Alıntı:
heh hacı kelebek işi için antalyaya git orda kelebekler vadisi var lazımsa

hacı yırtın gene seneye gidelim o zaman antalyaya

dopamin' Alıntı:
Usta yoğun galiba : : : :
hem normal dükkanın işleri bide KIRAT olunca arada fotoya şimdilik çok vakitleri olmuyor

tarık allah kaza bela vermesin bu arada senin kıratı çiftleştirmek de nasip olsun yavruları belki 90) olur bende alırım hahahaha