Tarık kolay gelsin konuyu farketmemiştim ,malum benim def.ile uğraşıyorum,gözüm hiçbirşey görmüyor
hayırlı olsun inşallah istediğin aracı yaparsın,sayfaların tamamına bakamadım (vakit yok)daha sonra hepsine bakacağım vinç ve tampon çok güzel ,puma moturda ön kaput sorun yaratabilir,yükseltilmiş yeni model kaput aldınmı.
Tarık kolay gelsin konuyu farketmemiştim ,malum benim def.ile uğraşıyorum,gözüm hiçbirşey görmüyor
hayırlı olsun inşallah istediğin aracı yaparsın,sayfaların tamamına bakamadım (vakit yok)daha sonra hepsine bakacağım vinç ve tampon çok güzel ,puma moturda ön kaput sorun yaratabilir,yükseltilmiş yeni model kaput aldınmı.
teşekkürler orhan abi kaput işine daha bakmadı ustalar ama tahminim gerek kalmayacak zaten öyle bişe gerekirse ahmetin babası ustalığını gösterecektir yeni kaput aldırmaz bana :
sanada kolay gelsin orhan abi eminim çok güzel bir araç çıkaracaksın
sis farlarını bir şekilde değişmemiz gerek tamam şimdilik uygun fiyatlı bişele alıp takmayı düşünüyorum biraz araştırdım bunlar hoşuma gitti sizlerinde öneriler var ise link verirseniz sevinirim ama uygun fiyata malum masraftayız
hocam saçma sapan bişeyler alıp takma arabaya hella 700ff ( çapı 187 ) derim ben sürücü tepeye fiyat olarakda 60 avro +kdv çifti tamponada yayıcı onu comet 500 de alabilirsin oda 55 avro galiba bence başka bişey takma senin tepedekileride arka tarafa çalışma lambası yaparsın ama ampüllerini ufalt sonra şarj sorunu yaşama bu arada 700 ff ler 9 amper çekiyor 100w da ona göre hesap yap
hocam saçma sapan bişeyler alıp takma arabaya hella 700ff ( çapı 187 ) derim ben sürücü tepeye fiyat olarakda 60 avro +kdv çifti tamponada yayıcı onu comet 500 de alabilirsin oda 55 avro galiba bence başka bişey takma senin tepedekileride arka tarafa çalışma lambası yaparsın ama ampüllerini ufalt sonra şarj sorunu yaşama bu arada 700 ff ler 9 amper çekiyor 100w da ona göre hesap yap
İnternette satılık var mı bilmiyorum, ben Aksesuarcıdan aldım (internette bulamadım) Maxtel'in sis farları gerçekten çok kaliteli, çok harika ışık veriyor, arkaları krom, fiyatları da gayet uygun.Bölgenizde varsa aksesuarculara bir bakın derim.