Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,478
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Adam arabaya kavuştu burayı unuttu yaw yok böyle birşey, aloooooooooooooooooo ;D ;D

Etiketler

Tarık yüz görümlüğümü istiyon be çıkar şu kırat'ı ortaya yoksa inmeyemi kıyamıyon kırattan

yok yok unuturmuyum sizleri aha yeni geldik ahmetle tek sıkıntı vınn bakalım resimleri yükleyebilecekmiyim ???

bu gün nasıl geçti anlamadım ahmetin babası nefes aldırmadı bana çalışmak sorun değilde sigara içemiyom yanında perişan oldum o konuda
motor kısmında bir eksiğimiz yok sadece benim isteklerimle uğraşıyoz arka tarafa basamak yaptık, ön şafy ve kayıcıda problem vardı ona baktık,
ön KIRAT yazan muhafazayı taktık, telsiz monte edildi, kapılar ve elektrikli vamlar haledildi, eksoza nikelaj takıldı, arka koltukla biraz geri alındı, kaloriferin yeri değişti
birkaç ufak şey daha yapıldı ve eve anca 12.30 gelebildik ;D ;D dediğim gibi ahmetin babası nefes aldırmıyo resim çekmeye bile izin vermiyor ;D ;D

şimdilik bu kadar sabah erken kalkıp eksik kalan işeri tamamlayacağız sonrada yolumuz uzun giresuna gideceğiz inşallah yolda mola verince yarın gece resim eklerim yine
tüm dostlara zileden selam ;D ;D

Abi süper olmuş, cant lastiği tekrar hatırlatayım ;D Birde şu arabayı sade bir hale getir artık, reklam panosu gibisin

sword7' Alıntı:
Abi süper olmuş, cant lastiği tekrar hatırlatayım ;D Birde şu arabayı sade bir hale getir artık, reklam panosu gibisin

söylediklerinin hepsi yapılacak umut bi memlekete gideyim hayırlısı ile ;D ;D ama puma manyak daha çok fazla kullanamadım gerçide ilk deneyimlerimi söylüyeyim
yok böyle bişe ;D ;D ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
söylediklerinin hepsi yapılacak umut bi memlekete gideyim hayırlısı ile ;D ;D ama puma manyak daha çok fazla kullanamadım gerçide ilk deneyimlerimi söylüyeyim
yok böyle bişe ;D ;D ;D ;D ;D

Uyanda balığa gidelim ;D ;D ;D

Sonunda kiratla tanıştık. Çok güzel olmuş emegi geçenlerin ellerine saglik

tahaozak' Alıntı:
Sonunda kiratla tanıştık. Çok güzel olmuş emegi geçenlerin ellerine saglik

teşekkürler bi fırsat bulup sohbet edemedikki ordan oraya gittim tüm dostlara teşekkürler çok güzel iki gün geçirdik ve evimize döndük
işler biraz birikmiş şunları halledip foto ve video ekleyeceğim

moonwalker_arc' Alıntı:
Kıratı gördük sonunda buluşma alanında kaputu açık puma motoruyla gövde gösterisi yapıyordu

kardeş geçmiş olsun yanınıza geldim ama arabayla uğraşıyodunuz görüşemedik kusura bakmayın inşallah TROFF u ayrıca ziyarete geleceğim

ata036' Alıntı:
kardeş geçmiş olsun yanınıza geldim ama arabayla uğraşıyodunuz görüşemedik kusura bakmayın inşallah TROFF u ayrıca ziyarete geleceğim

Abi geldiğinin farkındayım ama o an kafa darma duman, hiçbirşey düşünemiyorsun kusura bakma inşallah en yakın zamanda daha detaylı görüşürüz.

moonwalker_arc' Alıntı:
Abi geldiğinin farkındayım ama o an kafa darma duman, hiçbirşey düşünemiyorsun kusura bakma inşallah en yakın zamanda daha detaylı görüşürüz.

o tür durumları çok iyi bilirim onun için sadece geçmiş olsun diyip kafa karıştırmadan çıktım