bu gün nasıl geçti anlamadım ahmetin babası nefes aldırmadı bana çalışmak sorun değilde sigara içemiyom yanında perişan oldum o konuda
motor kısmında bir eksiğimiz yok sadece benim isteklerimle uğraşıyoz arka tarafa basamak yaptık, ön şafy ve kayıcıda problem vardı ona baktık,
ön KIRAT yazan muhafazayı taktık, telsiz monte edildi, kapılar ve elektrikli vamlar haledildi, eksoza nikelaj takıldı, arka koltukla biraz geri alındı, kaloriferin yeri değişti
birkaç ufak şey daha yapıldı ve eve anca 12.30 gelebildik ;D ;D dediğim gibi ahmetin babası nefes aldırmıyo resim çekmeye bile izin vermiyor ;D ;D
şimdilik bu kadar sabah erken kalkıp eksik kalan işeri tamamlayacağız sonrada yolumuz uzun giresuna gideceğiz inşallah yolda mola verince yarın gece resim eklerim yine
tüm dostlara zileden selam ;D ;D
söylediklerinin hepsi yapılacak umut bi memlekete gideyim hayırlısı ile ;D ;D ama puma manyak daha çok fazla kullanamadım gerçide ilk deneyimlerimi söylüyeyim
yok böyle bişe ;D ;D ;D ;D ;D
söylediklerinin hepsi yapılacak umut bi memlekete gideyim hayırlısı ile ;D ;D ama puma manyak daha çok fazla kullanamadım gerçide ilk deneyimlerimi söylüyeyim
yok böyle bişe ;D ;D ;D ;D ;D
teşekkürler bi fırsat bulup sohbet edemedikki ordan oraya gittim tüm dostlara teşekkürler çok güzel iki gün geçirdik ve evimize döndük
işler biraz birikmiş şunları halledip foto ve video ekleyeceğim