Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,291
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Tarık arkadaşım,
begendigin vincin aynısın bende var.
Yaklaşık 6-7 ay oldu.Gerek hız gerek sorunsuzluk açısından sıkıntı yaşatmadı.Zaten warn kalitesinde oldugu için söze gerek yok.
Tampon ARB nin klasiklerinden en çok tutulan tamponu.Ne tesadüftür ki bende aynısını yaptırdım.Biraz agırdır.ama kullanışlıdır.Sisleri tamponda olsun..

Etiketler

Geldim geldim.
Kardeşim masrafinin karşiligini güç ve saglamlik olarak alacagina eminim.
Gerçi ingiliz saheseri araçlariniza neden başka motor koyuyorsunuz onu hala anlamiş degilim sizin saheser fabrikaniz size gucsuz cok yakan bir motor çakmiş degildir heralde ha boyleyse agzindan bir duyiyim kardeşim.Daha tek kelime etmicem bu konu hakkinda.
Tamponagirligindan cekiniyorsan sentetik halata gecebilirsin.
Vinç modelide on numara yuksek ihtimal bizim araçlara göre yapilmiş özel bir model bizim araçlarda hazir bulunan yere direk sigabilen bir model oldugunu tahmin ediyorum.

landy110' Alıntı:
kardeşim şimdiden hayırlı olsun...
bir puma motorlu defender kullanıcısı olarak haddimi aşmadan da arada bir soru sorabiliriz değil mi ;D

ne demek abi sen zaten bu arabanın kitabını ezbere biliyon sayfa bimem kaçta yazıyo

hepinize teşekürler önerilerinizi dikkate alacağım

muco senin için seçtim dedikya vinci sentetik halatı hediyemi edecen dedin anlamadım orasını kanka

tampon ve üzerinde kırat yazan ön koruma sipariş edilmiştir tampon üzerinde ahmet usta biraz kibarlaştırma işlemi yapacaktır

ön taklaşma açısı bence defender 110 da dert edilecek bişey değil bu tamponda, zaten arkada kuyruğun var ön açın sıfır olsa neye yararki. Arkayı takarsın.

RedlinE' Alıntı:
Ahmet abiyi ariyim.

hayırdır : kanka ben seni seviim biliisin demi hangi ahmet ustayı arayacağını biliin demi teli yoksa vereyim sıfıııırrr 356 ........

aradim aradim yapacak kirmaz beni ahmet abi suprizi var sana

çakal aramış valla uleyn ben sana burdan birşey atarım görürsün gününü
sayfamı kirletiyo diye seni modlara şikayet edecem ;D ;D ;D

şansa bak be tam anlaştık kargo yapılacak cnç stokta yok muco bi el at şu işe kanka :-\

vinç sipariş edilmiştir ;D ;D ;D bundan sonra top ahmet de artık olayları gelişmeleri ve fotoları ahmet atacak inşallah ben üzerime düşenleri yaptım haydi ahmet çatlatma beni burda

MUCO SENİN İÇİN KANKA

Kolay gelsin Tarık,

Yeni motorundan oldukça keyif alacağından eminim.