KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tarık arkadaşım,
begendigin vincin aynısın bende var.
Yaklaşık 6-7 ay oldu.Gerek hız gerek sorunsuzluk açısından sıkıntı yaşatmadı.Zaten warn kalitesinde oldugu için söze gerek yok.
Tampon ARB nin klasiklerinden en çok tutulan tamponu.Ne tesadüftür ki bende aynısını yaptırdım.Biraz agırdır.ama kullanışlıdır.Sisleri tamponda olsun..
Geldim geldim.
Kardeşim masrafinin karşiligini güç ve saglamlik olarak alacagina eminim.
Gerçi ingiliz saheseri araçlariniza neden başka motor koyuyorsunuz onu hala anlamiş degilim sizin saheser fabrikaniz size gucsuz cok yakan bir motor çakmiş degildir heralde ha boyleyse agzindan bir duyiyim kardeşim.Daha tek kelime etmicem bu konu hakkinda.
Tamponagirligindan cekiniyorsan sentetik halata gecebilirsin.
Vinç modelide on numara yuksek ihtimal bizim araçlara göre yapilmiş özel bir model bizim araçlarda hazir bulunan yere direk sigabilen bir model oldugunu tahmin ediyorum.
ön taklaşma açısı bence defender 110 da dert edilecek bişey değil bu tamponda, zaten arkada kuyruğun var ön açın sıfır olsa neye yararki. Arkayı takarsın.
vinç sipariş edilmiştir ;D ;D ;D bundan sonra top ahmet de artık olayları gelişmeleri ve fotoları ahmet atacak inşallah ben üzerime düşenleri yaptım haydi ahmet çatlatma beni burda