KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
slm bülent abi seni burada görmüşken sorayım biliyorsun benim araba kaportadan çıkmak üzere siteden araştırdım izalasyon için malzeme isimlerini alıyorum sivasta izalasyon malzemesi satan yer varmı yardıncı olursan telefon vermen yeterli sana zahmet.
Cem haklısın mat siyah daha çok yakışırdı ama boyanmamış hali çok soluk olduğundan boyadık senk ayrımı yapmadan şase ve diğer parçalarıda aynı renkte boyandı aslında şnorker orjinal boyası o rente yapsaydık tam olacaktı
Sen onu bunu böşver aylardır anca bitirebildik dodiklerde parlak kalsın artık ))
Cem haklısın mat siyah daha çok yakışırdı ama boyanmamış hali çok soluk olduğundan boyadık senk ayrımı yapmadan şase ve diğer parçalarıda aynı renkte boyandı aslında şnorker orjinal boyası o rente yapsaydık tam olacaktı
Sen onu bunu böşver aylardır anca bitirebildik dodiklerde parlak kalsın artık ))
evett mat olsa daha iyi olacaktı haklısınızz fark ettık amaa boş ver dedıkkk çünki artık bitsin yeter gına geldiii
dün akşamm çıkardım yakıt almaya giderkenn araç yanıyordu az dahaa ;D ;D ;D ;D sigorta panelının içinde bir kablo yanmışş bu sabah baktıkk hallettik... bitmiyor bir türlüüü