Defender Yalıtım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Artur2001 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,534

Etiketler

Ynt: Defender Yalıtım

araç bu gun yarın boyanır hele toplayalım döşemeyi da o ara alacağım

bitince bütün fotoğraflarını koyacağım eskıden yeniyee

slm bülent abi seni burada görmüşken sorayım biliyorsun benim araba kaportadan çıkmak üzere siteden araştırdım izalasyon için malzeme isimlerini alıyorum sivasta izalasyon malzemesi satan yer varmı yardıncı olursan telefon vermen yeterli sana zahmet.

Gülegüle kullanın,
üstüme vazife degil biliyorum ancak çamurluk agızlarını ya baritli mat boyatsaydınız yada boyasız kalsaydı böyle çok sırıtıyo.

CEM50' Alıntı:
Gülegüle kullanın,
üstüme vazife degil biliyorum ancak çamurluk agızlarını ya baritli mat boyatsaydınız yada boyasız kalsaydı böyle çok sırıtıyo.
Cem haklısın mat siyah daha çok yakışırdı ama boyanmamış hali çok soluk olduğundan boyadık senk ayrımı yapmadan şase ve diğer parçalarıda aynı renkte boyandı aslında şnorker orjinal boyası o rente yapsaydık tam olacaktı
Sen onu bunu böşver aylardır anca bitirebildik dodiklerde parlak kalsın artık ))

evett mat olsa daha iyi olacaktı haklısınızz fark ettık amaa boş ver dedıkkk çünki artık bitsin yeter gına geldiii
dün akşamm çıkardım yakıt almaya giderkenn araç yanıyordu az dahaa ;D ;D ;D ;D sigorta panelının içinde bir kablo yanmışş bu sabah baktıkk hallettik... bitmiyor bir türlüüü