KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi önceki mesajımda hesapladım ben yüzde 13 az gösterecek, lakin km saatleri zaten min %5 fazla göstermeye sapmalı ayarlandıklarından, çok bi fark olmayacak..
Ben olctüm 6 km eksik gösteriyor, başka bi aracıma büyük lastik taktik sehir içi radara girdık nasıl olsa normal hizda gidiyoruz diye durdurup cezayı kestiler süprüz olmasın sizede,
defender degildi ama buralarda sehir içi şehir dışı iç içe radar gırmemek içten bile degil 5 km lik mesafede eve giderken bile haftanın üç günü radar oluyor.
2001 yılında Malkara civarında trafik ekibi bizi durdurmuştu. Bizden önce durdurdukları bir 50NC sahibi polislerle tarışıyordu. Araba yüklü. Radara 100'le mi ne girdin diye adama ceza yazmak istiyorlardı. Adam en sonunda " Anahtarı size vereyim şu arabayı 80'in üzerine çıkarabilirseniz üstündeki yükle beraber size bırakacağım" diyordu ;D
2001 yılında Malkara civarında trafik ekibi bizi durdurmuştu. Bizden önce durdurdukları bir 50NC sahibi polislerle tarışıyordu. Araba yüklü. Radara 100'le mi ne girdin diye adama ceza yazmak istiyorlardı. Adam en sonunda " Anahtarı size vereyim şu arabayı 80'in üzerine çıkarabilirseniz üstündeki yükle beraber size bırakacağım" diyordu ;D