Ynt: Defender'da Kontak Kapatınca Motor Stop Etmiyor ?..
yigit uygur' Alıntı:
Vosdost bu işleri çok iyi bilir. Bilgine güveniyorum Ahmetçim ancak bu bizim aletler biliyorsun yağla bile çalışıyor. Acaba motor ömrünü mü tamamlıyor, ben motor yaptırmadan önce başıma gelmişti, bazen kontak kapatınca bile araç çalışmaya devam ediyordu. çünkü pistonlara yağ doluyorsa beyaz duman varsa vs, araç çalışmaya devam ediyor. Benim tamirci bana böyle anlatmıştı, bilmiyorum ne kadar doğru. Sevgiler
İyi günler Kangoo 2000 1.9 model aracımda özellikle motor ısındığı zaman kontak kapattıktan 5-10 saniye sonra araç stop ediyor kontağı değiştirdim problem aynı sorun neyden olabilir araç ambeleye kalkar diye tedirgin oluyorum
İyi günler Kangoo 2000 1.9 model aracımda özellikle motor ısındığı zaman kontak kapattıktan 5-10 saniye sonra araç stop ediyor kontağı değiştirdim problem aynı sorun neyden olabilir araç ambeleye kalkar diye tedirgin oluyorum
Aracım 1.9 turbo yok ama oto elektriğe götürdüm bugün ya elektrik tesisatından yada beyin arızasından yapar dedi beyin değişirse 750₺ dedi avans ayarından olabilirmi acaba
Aracım 1.9 turbo yok ama oto elektriğe götürdüm bugün ya elektrik tesisatından yada beyin arızasından yapar dedi beyin değişirse 750₺ dedi avans ayarından olabilirmi acaba