tavan üstü çadırları türkiyede yapanlar var eski transporter ve nissanlara takanları görmüştüm hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama outdoor malzemesi satan bir sitedede denk gelmiştim
Pajero çok güzel, hatta kelimeler yetersiz kalmakta, lakin şu tavan üzeri çadır pek güzel. Arabama olan tutkumdan mıdır nedir içinde de kasasında da kendimi pek bi güvende hissediyorum. Yere inip çadır kurmaktansa bu alternatif düşünülebilir. Çamur, lastiklerde iyi de çadır içinde hiz haz etmiyorum.
tavan üstü çadırları türkiyede yapanlar var eski transporter ve nissanlara takanları görmüştüm hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama outdoor malzemesi satan bir sitedede denk gelmiştim
merhaba;
birgün lazım olacak diye bir kenara yazmıştım
türkiyede bu ürünleri satan sitenin linki aşağıda:
http://www.thulepartner.com/default.asp?islem=auto
link için teşekkürler, şahsen işime yarayacak. Bu gibi linklerin hatta varsa Türkiye'deki oluşumlarıyla ilgili bilgilerin paylaşılması işleri çok kolaylaştırıyor her konuda.
Selamlar
----
Arkadaşlar Thule ile irtibat kurup bilgi aldım. Resimdeki gibi bir ekipman bağlantı ekipmanları hariç 5000-6000 TL arası. Araç uygunsa problem yok ama değilse bağlantılar için de 800-1000 TL arası ayırmak gerekiyor. Rakamlar kaliteyle orantılıdır diye düşünsem de bana biraz fazla geldi. Avcılık, dağcılık ve kamp malzemelerinde ithalatçının pençesinden kurtulup kaliteli yerli, uygun rakamlı ürün bulmak ne kadar zor. Hatta imkansız. Neyse biraz daha ders çalışayım konuyu da dağıtmamak lazım. Uygun bir başlık altında vardır bu tartışma yoksa da açar çeşitlerini dökeriz burada isteyen değerlendirir.