Diferansiyel Kilidi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 256
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,223
Ynt: Diferansiyel Kilidi

Mehmet Becce http://www.4xfourart.com/

Bana göre en doğru kilit şekil öne ARB ve şaire, arkaya otomatik 100% kilit!

Böyle istediğin anda ön kiilit kullanabilirsin, arka otomatik olarak çalışır.

Etiketler

geçen hafta ahmet abi bahsetmişti sizden suzuki aldı altına koruma yaptırıyor demişti, sanırım siz o erensiniz

Ahmet abiye bende uğradım geçenlerde gezenbilirden eren vitara aldı koruma yaptırıyor dedi . Yani artık koruma yaptırdığınızı herkes biliyor ;D . Yakında bir Ankara grubu gezisinde görüşmek , tanışmak üzere ...

Barış

Hocam geç cevap için özür dilerim.
Ebay'den de bakmanızı tavsiye ederim. justdifferentials adlı kullanıcıdan almıştım. Bir bilen tarafından montajının yapılması çok önemli. Ben memnunum.

bu iki video yu buldum söylenen herşeyin özeti gibi

http://www.uzmantv.com/diferansiyel-kilidi-nedir
http://www.uzmantv.com/diferansiyel-kilidini-hangi-yollarda-kullanmak-sakincalidir

Sevgili Ozan ve Barış,Ahmet abinin bahsettiği Eren benim,uzun uğraştan sonra koruma işini hallettik nihayet.Umarım en kısa sürede tanışma fırsatımız olur.
Şenol bey cevabınız için teşekkür ederim.

Nasıl bir koruma yaptırdınız Eren bey?
Uygun bir başlıkta bahsedin.

geçen gelirsin diye biraz bekletti bizi ahmet usta ama fazla duramadık
ben yarın cj yi ayaklandırcam ne zamandır çalısmıyor ondan sonra ilk gezide görüşürüz
koruman hayırlı olsun

İlk fırsatta görüşmek üzere ... Korumanı güle güle kullan

schweps' Alıntı:
Nasıl bir koruma yaptırdınız Eren bey?
Uygun bir başlıkta bahsedin.

Şenol bey aslında sizin yaptığınız ve sitede paylaştığınız korumanın çok benzeri.Sizin sayenizde işim çok kolay oldu,hazır yeri gelmişken size teşekkür etmek isterim.Resimleri derledikten sonra sizin açtığınız başlığın altında paylaşıma açmayı düşünüyorum.Selamlar

Arkadaşlar konuyu baştan beri takip ediyorum. Konu uzayınca bilgileri toparlamak ta zorlanılıyor. Konuyuda toplamak babında %100 ile LSD leri karşılaştırıp artılarını eksilerini yazabilir miyiz. Ayrıca manuel devreye sokulabilen kilit ile tam otomatik kilitin artı ve eksilerini de yazarsak memnun olurum

ana fikire bağlayıp çalışma sistemi çeşitleri ve kullanılabilecek markaları yazıp sonrasında yorum yerine yeni çıkan ürünlerle devam edelim bencede... bunu modulatörlerden biri yapsın alt alta toparlasın bunu kendilerinden rica edelim..

ideal kilit istenildiğinde devreye giren kilittir. ister elektrikli, ister mekanik, ister havalı olsun...

sürekli devrede olan lsd veya %100 kilit arasında kullanım amacı önemli...

off-road ağırlıklı kullanılacaksa %100 kilit,

ama on-road ağırlıklı ise lsd daha avantajlı....

ben nisan da abd den dana30 ve dana 35 için e-locker getirteceğim... bakalım belki ustalar bunu türkiyede de üretebilirler...

Ben son bir haftadır diff lock ve hub için araştırma yapıyordum.
Nedir ne değildir? benim aracıma hangisi uygun olur? diye.
Meğerse boşuna başka yerlere bakıyormuşum bütün cevaplar bizim sitedeymiş zaten.
Şimdi hem çalışma sistemlerini daha iyi anladım. Hemde benim için hangisi uygun olur kararına vardım.

Bilgisini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.