KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ön ve arka takım olarak satılık.önl çift pistonlu arkalar tek pistonu disk fren.range rover classic den cıkma.2000 tl
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
13 46 diye biliyorum oranını ancak 10*47 ayna mahrutileride var piyasada ve cok ucuz amerikanlara göre. arka kovan biraz sagda bu serilerde ,benım aracımda saft zaten cok kısa ortalamadan kurtarmıyor o yuzden satıyorum .
aracınızı yaylı yapacaksanız iş bilen bir demircide üst kep yaptırmanız yeterli olacaktır..yok eger makaslı kullanmaya devam edecekseniz diff üzerindeki yay kısımlarını taşlamanız gerekir.uyar ama neticede..
uzun zamandırmı aracın uzerinde takılıydı açı kurtarmadığından satıyorsanız kullandığınız süre içersinde her hangi bir arıza çıkardımız orjinal cj defransiyeliyle ölçü farkı nedir.
CJ8 den biraz daha geniş tam olarak ölcmedim ,avantajı cok 4 frenide disk ancak kovan bir parca sag tarafda ve benım saftım cok kısa mesafe kurtarmadı ,uzerınde tadılet yapmakda ıstemediğim için satıyorum ..