Diferansiyel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cezan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,710

cezan

Kamp II
Yer
ordu
Web
www.cezan.com.tr
ön ve arka takım olarak satılık.önl çift pistonlu arkalar tek pistonu disk fren.range rover classic den cıkma.2000 tl
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

Etiketler

Ynt: Diferansiyel

Difler aksları kac fireze dişli oranları nedir

nerde göre bilirim hanki şehirdesiniz

merakımdan soruyorum neden satıyorsunuz..orjinal defransiyelinden ne kadar geniş? satınca ne takacaksınız?

13 46 diye biliyorum oranını ancak 10*47 ayna mahrutileride var piyasada ve cok ucuz amerikanlara göre. arka kovan biraz sagda bu serilerde ,benım aracımda saft zaten cok kısa ortalamadan kurtarmıyor o yuzden satıyorum .

Merhaba,
Benim LR series 3 aracım var makaslı bu difransiyelleri kullanabilirmiyim,
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
İyi günler

aracınızı yaylı yapacaksanız iş bilen bir demircide üst kep yaptırmanız yeterli olacaktır..yok eger makaslı kullanmaya devam edecekseniz diff üzerindeki yay kısımlarını taşlamanız gerekir.uyar ama neticede..

uzun zamandırmı aracın uzerinde takılıydı açı kurtarmadığından satıyorsanız kullandığınız süre içersinde her hangi bir arıza çıkardımız orjinal cj defransiyeliyle ölçü farkı nedir.

CJ8 den biraz daha geniş tam olarak ölcmedim ,avantajı cok 4 frenide disk ancak kovan bir parca sag tarafda ve benım saftım cok kısa mesafe kurtarmadı ,uzerınde tadılet yapmakda ıstemediğim için satıyorum ..

Hangi şehirdesiniz? Bilya, keçe, balata durumları nasıl difransiyelde?

Teşekkür ederim.