aletleri inceledim çok güzeller yalnız gecen gün 4*4 bir çift kabin ne bindim bu malzemenin altimetreli olanı takılı idi yani rakımı da gösteriyordu bu özelliğitaşıyan modeli piyasada bulunuyormu
aletleri inceledim çok güzeller yalnız gecen gün 4*4 bir çift kabin ne bindim bu malzemenin altimetreli olanı takılı idi yani rakımı da gösteriyordu bu özelliğitaşıyan modeli piyasada bulunuyormu
90-98 arası Toyota LC vx 80 in tavanında var(dikiz aynasının hemen üstünde durur.). Pusula altimetre egim olcer bir arada. Ayrıca japon spec. li Toyotaların neredeyse tamamında var. İvedik hurdacılar sitesinde hurdacıların bazılarında Toyota hi-lux ta olan (sadece eğim ölçer) tiplerinden görmüştüm.
Selamlar,
Kıbrıstan çıkıp Erciyes 'e yolculuk yapmak istiyoruz. TV kanalı için gezi programı çekmeyi planlıyoruz. Bu konuda ne önerirsiniz ?
Birde yol gösteren bir GPS almak istiyoruz. Hangi modeli alalım ? şimdiden teşekkürler
Kıbrısta yaptığımız offroad gezilerimizden birkaç video gönderiyorum. Umarım beğenirsiniz
Bu modelin gerçeğini gördüm. Sanırım çin malı, çok kalitesiz duruyordu ve sağlıklı ölçüm yapabileceğinden şüpheliyim. Çıkma olarak pajero nun ki olsa çok nefis olur.
Selamlar,
Kıbrıstan çıkıp Erciyes 'e yolculuk yapmak istiyoruz. TV kanalı için gezi programı çekmeyi planlıyoruz. Bu konuda ne önerirsiniz ?
Birde yol gösteren bir GPS almak istiyoruz. Hangi modeli alalım ? şimdiden teşekkürler
Kıbrısta yaptığımız offroad gezilerimizden birkaç video gönderiyorum. Umarım beğenirsiniz
Biz geçen sene Erciyes e bir gezi yaptık. web sitemde ve gezenbilir offroad gezilerimiz bölümünde ayrıntıları mevcut. Nefis bir yer. Eğer iyi organize olunabilinirse bizde Türkiyeden katılmak isteriz.
hocam neden enterasan olsun bizde 3 matkap var 2si çin malı biri bosch çin malı olanlar kaç defa servise gitti hala randıman yok ama bosch olan öyle değil ne bi mandren problemi var ne de servise gitti buna istinaden söylüyorum
bu üründe altı üstü su terazisi neden bu kadar garip geldi çok maliyetli bi ürün olsa tamam ama ???