KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi cok yakında Türkiyedeki sanal magazacilar getirmeye baslar bu ürünleri iki katı fiyatına.
Acaba direk verdiginiz linkteki firmaya mail atsam satıs yapmazlar mı ki?
Arkadaşlar aşağıdaki resimde ayna ayak çeşitleri mevcut ben ford ve nissan dan yola çıkarak type 1 seçtim zaten renault ve dacia seçeneği yok cama yapışan klipsi de gönderdiğine göre sorun çıkmaz diye düşünüyorum
Bu arada dil konusunu dert etmeyin palpay zaten biliyorsunuz türkçe, çinliylede tüm yazışmalarımı google nin çeviricisini kullanarak yaptım .Çeviricide çok uzun cümle kullanmayın en fazla 3-4 kelimeden oluşan cümleler anlamanı pek fazla kaybetmiyor
F• ve C• seçim var ve yine pusula veya derece seçimli sanırım. Geldiğinde daha detaylı bilgi vericemde bu çinli maillere alırken hızlı cevap verdiği gibi şuan vermiyor daralttı artık
Bu eleman cumadan beri DHL takip numarası vericek en son pazartesi vericem dedi, bugunde cvp vermiyor ipleri koparayimmi 1-2 gun daha bekliyeyimmi sonuçta para gitmez palpay ı aradım yaptırımlarla geri alıyorum parayı bekliyimmi ne dersiniz