KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu urunu alabilmek icin son 2 aydir yurtdisindan urun getirmemis olmak gerek. Ancak 2 ay sonra.
Bu arada abi montaj icin vaktin varsa Kanerin servise git. O kablolari falan guzelce gizlerler orjinal gibi olur. Kendin ugrasma bence.
Valla ben de o klips cama o sekilde nasil kuvvetli yapisir hic aklim almaz.
Kamera isi kolay piyasada Dusterin plaka aydinlatma plastigine monte olabilecek cok cesit var.
Merakla bekliyoruz detaylari.
Isin rastgelsin.
Ynt: Dikiz aynasında autodimming + pusula + dış sıcaklık + monitör
Renault fluence nin plaka ışıgı duster ın plaka ışıgıyla aynıymış fluencenin cameralı plaka ışığı var ama o zaman tam ortada olmuyor camera .Tam ortası içinde uygun camera var resimlerini paylaşıyorum sizce hangisi
Abi bu kameralarin iki vida montaj yerli olanlari var. Iki isigin tam ortasina taktirabilirsin. Ayrixa ayna klipsi icinde yarın bi oto camciya ugra onlar biliyodur olayi.
Ynt: Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör
Kullanma klavuzuna şimdi bakabildim , pusula , iç dış sıcaklık belli aralıkla dönmesinin yanında herhangi birine sabitlenebiliyor.Pusula calibra ayarı yapılabiliyor (bu çevresindeki demir aksamın saptırmalarını düzeltmek için olan ayar ) ve yine kıvır zıvır ayar var tek düğmeyle...
Abi ben de 60 dolara bi tane buldum monitörsüz. Auto dimming pusula termometre.
Ama klips uyumu icin hangi tip istesek. Deneme yanilma olsun bari. Sen tip 1 istemistin oolmadi. Ben tip 2 istiyim. Her siparis eden baaka etsin sonunda uyanı buluruz.
Güray hocam bizimkine uyan yok o yüzden benimkinden seç sende en fazla eski klipsi çıkartırsın , bugun camcıda çıkarttırdım klipsi . Bira ısıttı penseyle hafif hafif salladı çıktı zor olmadı diğerini yapıştırıp taktım aynayı yerine güzel oldu kablo gizleme pilastiğininde 3 cm boyunu kısalttım yarın gunduz resmini çekicem. Buldugun aynanın mutlaka cama yapışan klipsi olsun