Ynt: Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör
Güray hocam ayna ayagı konusunda bir düzeltme yapayim en kısa ayak hangisiyse onu tercih et benimki tahminimce uzun diye çok rahatsız edici olmasada sarsıntıda titreme yapıyor
troyexplorer' Alıntı:
Güray hocam ayna ayagı konusunda bir düzeltme yapayim en kısa ayak hangisiyse onu tercih et benimki tahminimce uzun diye çok rahatsız edici olmasada sarsıntıda titreme yapıyor
Sanal markette satışta olan camera dusterla uyumlu değil almıştım iade ettim .Alibaba da uyumlu olan var ama fiyatı 150 liraya gelmesinin yanı sıra ampül yeri bizimkiyle yine uyumlu değil . Bir tane daha camera var burda buldum ama oda 150 istedi o yüzden çine başvurdum yine aynı kamerayı 20 dolara sipariş ettim standart postayla biraz uzun tabi gelmesi sağlık olsun bekleriz aynanın yarı parasını cameraya verecek değilim . Planım mevcut plaka ışığına gelen camerayı monte etmek, bunun için plaka ışığına 8 lik matkap ucuyla delik açmak gerisi kolay
Bugun neyse aynanın elektriğini bağlattım. Sıcaklık değerleri doğru test ettim. Dış sensörü yerleştirdiğim yerde isabetli, orjinalinde olan araçların genelde sensörleri ön panjurda oluyor, özellikle yazın trafikte motor sıcaklığından etkileniyor o şekilde...
Ortada olsa daha iyi olurdu ama orda ortada olması imkansız plaka ışığına takmaktan vazgeçtim , ampülün sıcaklığı fazla ısınmasına sebep olabilir düşüncesiyle şimdi içerden görüntüye bakalım
Bizim çinli eleman bu aynayı ebay de satışa koymuş ilgilenenlere link veriyorum
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=271183481172&index=2&nav=WATCHING&nid=49293604164
troyexplorer' Alıntı:
Bizim çinli eleman bu aynayı ebay de satışa koymuş ilgilenenlere link veriyorum
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=271183481172&index=2&nav=WATCHING&nid=49293604164
Amerikada aynı aynaya minumum 500 dolara satıyorlar , onlarda çinde yaptırım üstüne kendi markalarını basıyorlar . Pahalı ucuz tartışılır tabi ama orjinal gibi olacaksa bunun haricinde olmaz diye düşünüyorum
Aynanın geri kamera haricinde bir video girişi daha var , onuda ön tamponun mesafe aralığını görebilmek için kullanmayı düşünüyorum . Yeni camera siparişlerini verdim biri geldi diğeri yolda hangisi daha uygun olur diye tasarlayıp montajını yapıcam yakında paylaşırım resimleri.Tabiki ikisi birarada çalışmaz ön kamera anahtarlı olmak zorunda , tahminimce arka kamera öncelikli yani ön camera açıkken geriye takınca arka camera devreye giriyor