Direksiyonun sola dönüşünde ses geliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gr@nd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,770

gr@nd

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,
Aracımın olduğu yerde direksiyonunu sola döndürmeye başladığım andan itibaren ses (gıııjjjjj şeklinde sanki) geliyor.Tam olarak hangi sebepten kaynaklandığını anlayamadım. Mengerlerde sağ rotil takımı, sağ, sol üst rot başları falan değişecek dediler.Ama tam olarak bu mudur değilmidir bilmiyorum. Sanırım genelde yaşanan doğru dürüst bir teşhis koyabilecek birisini bulamamış olmam. Bu konuya yakın,ön takımlar konusunda başarılı bir servis varmı, yardımlarınızı rica ediyorum.

Etiketler
Ynt: Direksiyonun sola dönüşünde ses geliyor

hangi ilde oldugunuzu belirtirseniz ona göre ustaya yönlendirilirsiniz . sadece sol tekerden geliyorsa salıncak burçlerından veya rot başlarındandır.

herhangi bir rotbalansçıya da gitmeniz teşhis açısından yeterlidir...

Serviste bu islemi yaptirirsaniz 2000 tl civari tutacaktir direksiyondan ise ozelde cikma 500 yeni yenisi 1500 tl civarinda tutacaktir..

Sol tekerden olup olmadığını bilmiyorum fakat, sadece sola dönüşlerde ses geliyor. Bu arada Zonguldak ilinde ikamet ediyorum.

biraz geç olacak ama cevap vereyim tecrübelerden yola çıkarak.aynı sorun bizde de vardı.sorun rotil başalrında çıktı bizimkinde orjinalı koyuldu alt üst olarak. 380 tl sıkışmış o ses yapıyomuş ama geçti şimdi .bizimki e solda idi.

Birader ne yap ne et mengerlerden uzak dur arabadan anlamayan başka bir servis olamazzzzzzzzz...