Ynt: Disco I Mi? Disco Iı Mi?
Selam, bahsettiğiniz üç araç da kendi başlarına ayrı kabiliyetlere sahiptir. Araçların kırılması ya da bozulması %80 sahiplerinden kaynaklanır. Cherokee'ler kendi içinde bir kaç bölüme ayrılıyor WJ ZJ diye, anladığım kadarıyla Grand Cherokee (5.2) bahsediyorsunuz onlara ZJ deniyor yanlış olabilirim araştırmanızı tavsiye ederim. LPG konusunda bir şey söyleyemem ama bildiğim, gördüğüm kadarıyla Cherokee LPG için daha yatkın, LR grubunun motor blokları aluminyum alaşım döküm, ısıyı pek sevmiyorlar o yüzden ilgi isterler, öbür yandan Cherokee ısıyı seven demir alaşım döküm blok. LR serisi komple şasi var yani kupa ve alt taraf ayrı, ZJ ise monokok, sadece gövdeden ibaret. LR grubu düz yolda ZJ gibi gitmez, ZJ gibi gitmesi için zamana ve yakıta ihtiyacı vardır. Araziye girince de LR serisi gider öyle ya da böyle gider (pilotajınızın normal olduğunu kabul ediyorum). ZJ ise daha hızlı gider, yavaş gitmek onlarda yok. Burada gördüğüm kadarıyla çamurdan uçarak geçen ZJ yanında debelenip ama geçen LR var. Çamurdan uçarak geçen ZJ orta halli modifiye olmuşken, Disco sadece MT lastikle bunları yaptı. Konuyu uzatmayalım, LR serisi fazla modifikasyona ihtiyaç duymadan her yerden geçebilir, ZJ ise modifikasyon gerektirebilir ama çok hızlı geçer. Eğer sizin için ses ve güç önemliyse 5.9 almanızı tavsiye ederim bizim 4.0'la aynı yakıyor öyle hesaplayın. Benim araç td5, bir ara komple düz boru yapmıştım sesi Caterpillar gibiydi, ağır arazide günü yarım depoyla tamamlarken benzinli arkadaşlara çok gülmüştüm.