DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 163
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,985

Etiketler

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

jpcj7' Alıntı:
Bu işte bence sizin seri üretime geçme vaktiniz geldi.

seri üretim mi??? bir tanesini yapamıyorum istediğim gibi.. ;D

40 bine 50 bine bitireceksin. yeni proje heyecanıyla 20 ye 25 e vereceksin ;D Allah affetsin...

jeep' Alıntı:

40 bine 50 bine bitireceksin. yeni proje heyecanıyla 20 ye 25 e vereceksin ;D Allah affetsin...

Siz insan değil bir meleksiniz ;D Allah kolaylıklar ver bol helal kazanç nasip etsin.

jeep' Alıntı:

Bu bitince yeni projenizi sabırsızlıkla bekleyeceğim..
Sevgi ve saygılarımla..
Allah kolaylık versin..

ön göğüs kısmını kapının bittiği noktadan itibaren kesip orjinal 48 modelin göğüs kısmı adapte olacak.. sıkıntılı bir iş ama olacak başka çaresi yok ;D

Uzunca bir aradan sonra 2 defa vinç parası vererek MB yi 3. kaportacıya indirdim. Bu usta çok hevesli. 6 ayda yapılamayan işleri 1 hafta da yaptı. İnşallah hevesi kaçmaz bunun da....

göktuğ bunca uğraşa ve sıkıntıya girmek yerine hazır bir m38 alsaydın daha kolay olurdu bence.ben geçen gün iznikte gördüm ve çok da bozulmamış bir araçtı.

yasakşehir07' Alıntı:
göktuğ bunca uğraşa ve sıkıntıya girmek yerine hazır bir m38 alsaydın daha kolay olurdu bence.ben geçen gün iznikte gördüm ve çok da bozulmamış bir araçtı.

sorun m38 değil işte.. sorun 9 ızgara MB yapmakta.. MB yok ortalarda..

mb görüntü olarak m38 den çok daha iyi, dokuz dilimli ızgara ve ön farların görüntüsü kıyaslanamaz..