KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bende discovery 1 dusunenlerdenim, ki discovery 2 mi sattim bunun icin.
genel olarak size tavsiyem, temiz bir discovery bir i ucuz alamiyorsaniz bosa fazla para vermeyin, gidip en ucuzunu alin ve motor, sanzuman dahil bastan elden gecirip toplayin. Eger bu sekilde yaparsaniz sorunsuz uzun sure bineceginiz bir araciniz olur.
ornegin 15 000 e bir discovery 1 alirsaniz ustune 10 000 masraf ederseniz muhtemelen cok uzun yilllar sorunsuz binersiniz.
ama 20-25 000 e cok temiz bir discovery 1 alirsaniz en fazla 1 sene sorunsuz biner sonra diger alternatifdekine yaptiginiz masraflari onada yaparsiniz. Eger cok yakin zamanda toptan elden gecmis bir arac degilse
Arkadaşlar Emrah Bey'in önerdiği Disco 1 V8 i (95 model otomatik) beğendim, baktırdım ve satın aldım. Karar verme sürecinde bana yardımcı olan sevgili Erdal Abiye (Yaman), bu araç için dikkatimi çeken Emrah Bey'e ve değerli yorumlarını esirgemeyen tüm dostlara teşekkür ederim.
Not: İlk gezime ait bir fotoğrafı da ekliyorum.
Arkadaşlar Emrah Bey'in önerdiği Disco 1 V8 i (95 model otomatik) beğendim, baktırdım ve satın aldım. Karar verme sürecinde bana yardımcı olan sevgili Erdal Abiye (Yaman), bu araç için dikkatimi çeken Emrah Bey'e ve değerli yorumlarını esirgemeyen tüm dostlara teşekkür ederim.
Öncelikle hayırlı olsun.
Eğer özel olmazsa ne kadar aldığınızı öğrenebilirmiyim?
Senelik vergisi ne kadar ve yakıt sarfiyatını ölçme imkanınız oldumu acaba?