KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kürşat bey ; Gezenbilir sitesini rast gele buldum o günden beri sıkı takipçisi oldum. Beni ' de bir Land Rover hastası yaptığınıza emin olabilirsiniz. Yaza bilgi ve deneyimlerinizden istifade etmeyi mutlaka istiyeceğim. Şimdilik sıkı takipçinizim saygılarımla Osman Kürklü
Kürşat bey ; Gezenbilir sitesini rast gele buldum o günden beri sıkı takipçisi oldum. Beni ' de bir Land Rover hastası yaptığınıza emin olabilirsiniz. Yaza bilgi ve deneyimlerinizden istifade etmeyi mutlaka istiyeceğim. Şimdilik sıkı takipçinizim saygılarımla Osman Kürklü
ön tampon daha bitmedi, plan projesi hazır demirleri büküldü ama vakit bulup götüremedim demirciye, hatta ona takmak için 2 tane orjinal LR sis ve 2 tane hella sis lambasıda hazır
hahaha normal diilim ben arkadaşlar mesela bugün gidip arabaya yeni buji kabloları , distribütör için water prof kılıf filan ladım, lpg için özel buji sordurdum, kaporta ve boya için fiyat alıyorum sanki 5 sene daha kullanıcam gibi, ama diğer yandan aracı isteyen 1-2 kişi var anlaşırsakda satarım ;D ;D ;D açıkcası araba yapmakdan çok keyif alıyorum farklı arabaları denemekden de, maddi durumuma görede araba değiştirmekden kaçınmıyorum.
şimdide bu kalırsa zevkle binicem en az 1 sene daha ama satarsamda 1 hafta içinde başka bişey alır binerim