KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi saol, hayırlısı olsun benimde içim ısındı zaten hemen arabaya.
Paşha abi zaten almıştı. İrfan abiden de demin haber geldi oda almış Disco
Aynı anda Bolu'ya 3 Disco
Bu arada Beko Loaderler olacaksa CAT434 Olmalı bence
İbrahim abi süper işte bunun ikinci eli uyar işte hafta içi kiraya ver hafta sonu off road vs tır da var bende olmadı aktarırım gideceğim yere rahat rahat. Parkurda yaparım isteyene )))))))))
Bizim burada bunların garip isimleri var vatandaş üstünde "BEKO, KATO" diye markasıyla anıyor loader diyen yok "BEKO getirdi belediye yıktı"
filan diyorlar ilk başta anlamamıştım ???
İbrahim abi süper işte bunun ikinci eli uyar işte hafta içi kiraya ver hafta sonu off road vs tır da var bende olmadı aktarırım gideceğim yere rahat rahat. Parkurda yaparım isteyene )))))))))
Off-Road'u sürekli para yiyen bir uğraştan çıkarıp aynı zamanda kazandıran bir yapıya dönüştürmek gerekir. ;D
Bundan 96-97 modelelri 30-35'e bulmak mümkün.
Bununla offroad alemine yeni bir renk yeni bir soluk getireceğim 8)
İsteyene kanal aç, isteyene kanal doldur.
Yol geçilmez mi? Hemen kepçe ile yolu dümdüz et ;D
Her türlü kurtarma hizmeti itina ile verilir
(Forum üyelerine %30 indirim)
Bizim burada bunların garip isimleri var vatandaş üstünde "BEKO, KATO" diye markasıyla anıyor loader diyen yok "BEKO getirdi belediye yıktı"
filan diyorlar ilk başta anlamamıştım ???
bende de kalın lastik takıntısı vardı ama izleyip gördüğüm örneklerden sonra ince lastiğin çamur için daa iyi olacağına karar verdim, görüntüsüde hoşuma gitti