bsencan 1303 forever Mesajlar 117 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 25 Ocak 2011 #273 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Tempus' Alıntı: Arac satilmistir ;D Genişletmek için tıkla ... GETTİİİİ GETTİİİİİ :'( :'( :'( Çok mu abarttım acaba :
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Tempus' Alıntı: Arac satilmistir ;D Genişletmek için tıkla ... GETTİİİİ GETTİİİİİ :'( :'( :'( Çok mu abarttım acaba :
warmaster ŞEYTAN MARKA GİYER. Mesajlar 726 Tepkime Puanı 1 Yer Sinop 26 Ocak 2011 #274 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye 80 kasalar gibi piyasası artmadan (ki ben en pahalı satın alan oldum galiba ) alıp garaja çekem bunlardan yarın bahalanır filan ;D ;D ;D ;D
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye 80 kasalar gibi piyasası artmadan (ki ben en pahalı satın alan oldum galiba ) alıp garaja çekem bunlardan yarın bahalanır filan ;D ;D ;D ;D
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 26 Ocak 2011 #275 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Yok yanliz degilsin