KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam Mert saoalsın aslında 35 altyapısı hazırlıyorum ama hepsini bir anda yapmamak için 33 le başladım, 33 le bir sezon geçirip duruma göre 35 için masraf yapıcam, 33 den memnun kalırsam böyle bırakırım , daha stabil daha az arıza çıakrtan bir araç istiyorum fazla zorlamadan.
Bugün arabayı ilk kez araziye soktum, ve Türkiye off road şampiyonası 6. yarışda orman etabının içinde rescue olmak kısmetmiş ;D
Yarış bitince yanlışlıkla etapdan çıkmak için tüm yarış etabını geçmek zorunda kaldım, arka difransiyel kilidi olmadan sadece orta standart kilidi ile hiçbir yerde takılmadan bir yeri vurmadan muhabbet ederek geçtik. Aracın performansı umduğumdan çok daha iyi oldu. Daha yapılacaklarda bitmedi
;D ;D ;D ;D sedatım yürüyor ma heryerde otobanda çamurda farketmiyor ilerliyor ah şu Toyota takıntısı olmasa ben biliyorum yapacağımı öne arkaya arb yi çaktımmı kimseduramaz karşımda da işte takıntılı olmak zor ;D ;D ;D ;D ;D