KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)
cemim geçmiş olsun kardeş benden sana bir abi tavsiyesi ,eğer araban td5 disco 2 ise ,tatil planları yapmadan önce ,gidecein yerlerde LAND ROVER DAN anlayan usta varmı bir bak sonra yola çık kalacağın için zorlanmassın ben çok gördüm o filmiii :
cemtascioglu' Alıntı:
evet arkadaslar sımdı arabayı cekıcıye yukledım sorunuda gordum gece gorememıstım arka askı rotu kopmus acede dıbıne oturmus o kopunca ondan patlamıs ace ne oldu sımdı yan sanayı askı rotu taktık yoktu orjınalı ama sıparısını vermıstık her ıhtımale karsı yan sanayı takmamamın sebebı bu ıste 120 tl aldık tanesını askı rotunun orj 260 tl 120 + 120 daha vercez =240 ace yıde bozdu o nekadar bılmıyorum 500 de yan sanayı boyle abı her zaman ucuz oldugunu sanıyorsun ama oyle degıl ıste s ana katlamalı donuyor arızanın sebebı dandık yedek parca
antalyayada geldık gıttık sıkıntı yok ben 2 ay sonra bunla karadan ıtalya fransa hırvatıstan vs gıdıp gelcem yazarım yol notlarımı bas marsa td 5 sın dunyayı 2 kere don kapa marsı ;D cihanımmmmm td 5 bu ;D
cemtascioglu' Alıntı:
antalyayada geldık gıttık sıkıntı yok ben 2 ay sonra bunla karadan ıtalya fransa hırvatıstan vs gıdıp gelcem yazarım yol notlarımı bas marsa td 5 sın dunyayı 2 kere don kapa marsı ;D cihanımmmmm td 5 bu ;D