sıkı bir niva sahibi fun ı olmama ragmen artık kızımı degıstırmemın zamanının geldıgını dusunuyorum..
uzun suredır dıscovery dıye dusunuyordum zaten..
sımdı burda dısco ıle ılgılı bıkac sorum olcak eger yardımcı olursanız cok sevınırım
1- tercıhım v8 benzınlı olcak ancak bazı ılanlarda 3,9 yazıyor bazılarında 4,0 araşarındakı fark nedır?
2- 1997-2001 tarıhlerı arasında secım yapmayı planlıyorum sız olsanız hangı tarıhler arası uretılenı secerdınız?
3-benzınlı oldugu ıcın tabıkı doğal olarak lpg taktırcam ( bunun ıcın ayrıntılı bılgı cok daha guzel olur
yıllara gore motorlarda farklılık gosterdıgı ıcın nerde yaptırabılırım hangı markanın kullanılması daha uygun olur vs..)
4-yedek parca malıyetlerı ve bakım malıyetlerı ne olur?
Berk selam
Disco I ler 91-98 arasi üretildi. Sen 95-98 arasina odaklan bence, 91-94 zaten pek bulunmuyor.
99 ve sonrasi Disco II oluyor, Disco II V8 ler de oldukça ucuz, 22-23.000 YTL ye kadar bulunuyor
ancak Disco II lerde hersey elektronik, ağır offroad ta biraz masrafli olabilir hem de vergisi senelik 1.645 YTL ama motor 4.0 litre V8 yani Range Rover lara da konulan motor Disco I de kullanılan 184HP 3.9 V8 e göre çok daha güçlü, yalnız Disco II lerin manueli de bulunmuyor
Disco I V8 lerde vergi 97 ve alti modellerde 659 YTL, 300TDI ile aynı gibi, manuelini alıp LPG yaptırınca araç yaklaşık 300TDI kadar yakacak, ilanda 4.0 Litre yazıyor ise yanlış yazılmış Disco I ler 3.9
motorun kondisyonu iyi ise hararet yapmamışsa rahat 400-500.000km. yapıyor 300TDI gibi 200.000 de tırtlamıyor
yani sen 95-97 arası temiz bir Disco I V8 bakacaksın
ilandaki araç 98 olduğu için vergisi yüksek 1645 YTL
otomatik olduğu için hem performanstan hem de yakıt tüketiminden kaybedersin hem de arazide keyifli olmaz ve masraf çıkarmaya da meyilli olur
21.000 YTL de pek ucuz değil, 16-17 ye bulursun
Disco I V8 lerde vergi 97 ve alti modellerde 659 YTL, 300TDI ile aynı gibi, manuelini alıp LPG yaptırınca araç yaklaşık 300TDI kadar yakacak, ilanda 4.0 Litre yazıyor ise yanlış yazılmış Disco I ler 3.9
motorun kondisyonu iyi ise hararet yapmamışsa rahat 400-500.000km. yapıyor 300TDI gibi 200.000 de tırtlamıyor
abı bırak ne pıyasası yaa benım neden bunu almak ıstedıgım cok acık
gecen ay kardesım servısten yenı alıyor daha eve dönerken sol serıtte gıderken e-5de on tekerlerın balataları kıtlenıyor once sol tekerın sonra sag teker frenler bosalıyor e-5 de pımpon topu gıbı bı sol barıyerlere bı sag tarafa suruklenıyo neysekı kazasız belasız durabılıyo sonunda
bu arada babam da önde kendı arabasında dıkız aynasından olayı gordukten sonra bıdaha kullanmamak uzere satısa cıkarıyoruz..
çilekeş bir 300TDI kullanıcısı olarak senin de V8 i test etmeni öneririm sonra sen de isyan etmeye başlarsın yavaştan "Allahım neydi günahım" diye eeheheheheh
VitaEsMorte' Alıntı:
Yiğidim sende sanki tdi dan benzinliye doğru bir mezhep değişimi söz konusu gibi?
: