Discovery es İlanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan savas biner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,705

savas biner

Yeni Üye
Yer
Afşin
merhaba, aşağıdaki ilana yaklaşık iki haftadır bakıyorum. ilanla ilgili bilgisi veya önerileri olanlar var mı?
http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/1728816?MarkaModel=1996-LAND-ROVER-Discovery-ES
bu sürede araçla bir bağ kurmadım değil. fikirlerinizi öğrenmek isterim.
şimdiden teşekkürler

Etiketler

Ynt: Discovery es İlanı

evet motor gücü biraz gerçek dışı duruyor. alındığında ne kadar sorunsuz kullanılabilecek bir araç olup olmadıgını merak ediyorum bu yaştaki bir aracın muhakkak ufak tefek sorunları vardır. bunu öğrenmek için kimden yardım almalıyım?

doğrusu 190 hp olmalı, aynı araç bende var

üzerindeki km doğruysa mutlaka motor yaptırmanızda fayda var

kaporta çürük kontrolü şart ( çamurlukların içi, göğüs, aracın komple altı - yani aluminyum olmayan tüm yerler)

istanbuldaysanız bence doğru adres maslak otomekanik - hüseyin akbulut 0212-285 29 94 / 95

aralarındaki farkı görmek için isterseniz benim aracıma da bakabilirsiniz...

kolay gelsin

naci

diğerlerinden farklı bir model gibi geldi bana. çok yeni girdim discovey dünyasına. uzun zamandır bir şeyin peşinden bu kadar heyecanla gitmemiştim. biri alacak diye çok korkuyorum. ama piyasa şartları malum, belimi büksün ama kırmasın. kendi aracınla ilgili neler soylersin? ustayı mı araca, aracı mı ustaya goturmeli?

Bu araç yaklaşık 3 yıldır satılık, normal bir Discovery1 V8. Bir buçuk yıl kadar önce ben araç ararken bakmıştım. Kaportasında ciddi sorunlar vardı, bagaj kısmında, tavan camlarının oaralarda falan çürümeler vardı. Onarıldı mı bilmiyorum, ben baktığımda hoşuma gitmemişti aynı resimler vardı ama araç resimlerde görüldüğü gibi değildi ve her hangi bir ustaya göstermeden başka araçlara yönelmiştim. Buradan yorum yapmak doğru değil pek, araç sahibine ulaşıp sormanız lazım tavan kısmında, kaportada çürükler duruyormu onardınız mı diye, kendisi gayet ilgili birisiydi yardımcı olacaktır sanıyorum bilgi almanız konusunda.

3 yıldır satılamayan araç beraberinde çok soru getirir, fakat doğru soyluyorsun arayıp konuşmak gerek. çürüklerin dışında hoşuna gitmeyen başka neler vardı? cevap için şimdiden çokteşekkürler

savaş bey

bizim kullandığımız tip araçların fiyatı tamamen alıcı ve satıcı arasındaki duruma bağlı...

örnek benim aracımda satılık olmasına satılık, internette ilanı var usd 26,500 istiyorum...

ben aracımın ne olduğunu biliyorum, bu araçlardan gerçekten anlayan ve alabilecek olan alsın

çok teşekkürler Naci bey, konuya hakim olmayınca çok soru soruyor insan. umarım çok bunaltmadım sizi. sadece Discovery ile ilgili değil genelde araçlarla ilgili çok bilgim yok. şu anda teknik olarak discovery ile mazda sedan arasında yere değen tekerlek hacmi kadar fark var benim için. uzun zamandır kendimi off-road araçlara daha yakın hissediyorum. bu fark bu site sayesinde biraz daha açıldı. bu yüzden bir discovery alıp, elimden geldiğince takvimi takip edip etkinliklere katılmak istiyorum. bu araçlardan gerçekten anlamayan fakat anlamak isteyen biri olarak tecrübelerinizden yararlanmak isterim..

Aracın çürüklerini görünce çok incelememiştim, zaten o zamanlar daha yüksek bir fiyat isteniyordu. Motoru ve mekaniğinde bir şey yok gibiydi, sadece buluştuğumuz süper market tarzı yerin geniş otoparkında bir tur attım. İstenen fiyat ve aracın masrafları üst üste konulunca mantıklı gelmemişti, o nedenle sanayiye götürüp gösterme gereği duymadım. Gidip araca bakmak ve sahibiyle konuşmak gerek, eğer araç hala aynı haldeyse belki daha uygun fiyata alınabilinir...

murat bey teşekkürler. daha uygun fiyattan kastınız şu anki fiyatı mı?

Uygun fiyat: 97 model bi Disco V8 vardı, ben araç ararkende satılıktı, çok iyi değildi hatta kötüydü, ama bu linkteki aracın benim gördüğüm halinden çok daha iyi durumdaydı. Aytuğ baktırdı Disco ararken sonra Disco2 aldı zaten. O araba 12.000'e satıldı, uygun fiyattan kastım bu

anladım galiba. benim gibiçok bilgi ve tecrübe sahibi olmayınca işin ya şansa ya da ustaların samimiyetine kalıyor. Naci beyin yukarda verdiği hüseyin ustaya bu arabayı götürüp baktırmak en güvenli yol herhalde. doğru mu? bu arada yardımlarınız için çok teşekkürler

Ben LR kullanmadığım için ustalarını tanımıyorum bu konuda yorum yapamam Ancak Oktay'ı Gezenbilir sayesinde tanıyorum, bir çok kez araç gösterdik kendisine, çok yardımcı oldu sağolsun. Onuş Oto olarak servisler kısmından ulaşabilirsiniz, tabi ki aracın düzgün hale gelmesini maliyetleri ve durumu hakkında bizlerden çok daha iyi tespitlerde bulunacaktır ustalarımız Araç sahibi Sarıyer civarında oturuyordu yanlış hatırlamıyorsam biz oralarda bir yerlerde buluşmuştuk. Maslak sanayide buluşup dilediğiniz ustaya baktırabilirsiniz. Anıl Oto'da Gezenbilir üyelerine yardımcı olur oraya da gidebilirsiniz, kolay gelsin...