Ynt: Discovery I vs. Discovery II
Felice' Alıntı:
Nejat bey siz sorunuza cevap bulamadınız ama müsade ederseniz ben size bir soru sorayım ,
aşağıdaki araç İzmir de, aracı tanıyormusunuz?
selamlar. Mesut
http://www.sahibinden.com/bu_kadar_temizi_yok_110000kmde_land_discovery_1998-58WQQaXQQ18862923WQQpXQQdisplayitem
Mesut Bey merhaba
kelime oyunlarına gerek yok, izmir'de bu tür aktivitelere katılımın minimum seviyelerde hatta olmadığı sadece avcılık düzeyinde kaldığını
forum çerçevesinde tahmin edebildiğinizi düşünüyorum
ayrıca bunun sebebinin ise genel olarak istanbul ve çevresinin coğrafi profili ve aldığı göçlerle yaşayanların yine kuzey bölgelerinden olduğu yani coğrafi zorluklar gereği
ve aslında aktivite olduğunu sandığımız eylemlerin bir yaşam şekli olduğunu biliyoruz
istanbul ve çevresinin daha hareketli olmasından dolayı bir şekilde görüş alanınıza girdiğini düşünüyorum ki sorduğum araçta vinç'te vardı
dolayısıyla arazi deneyimi olan bir vatandaşın arabası olduğu açık.
sorduğunuz araç ile ilgili söyleyebileceğim görüntü eşliğinde sunum yapmadığına göre vatandaşın aracından emin olmadığı şeklindedir
bense rakamı yüksek tuttuğundan ilgilenmedim bile.
ve önemle belirtmeliyim İzmir'liler, bak bende neler yaptım ve bu bundan dolayı ayrıcalıklıyım;
hepimizde olan ego'yu ön plana çıkaranları ve statükoyu ön planda tutan her türlü yaklaşımı ve yapıyı reddeder
sanal ortamda oluşturulmaya çalışılan hoşgörü ve iyi niyetle kurulmaya çalışılan yapıyı farklı düşünsel yapıya sahip olduğumuzun sabit olduğu bir gerçek iken
ortak payda olan doğa ve araç vb konuların dışına çıkılmamasını
rumuzunda İzmir yazanlara karşı yaklaşımınız konusunda bunları dikkate almanızı rica ederim
özetle sanırım cümlelerle oynamadan soruya odaklanmanın daha doğru olacağını anlatabildim.
saygılarımla
Nejat