Merhaba arkadaşlar.Ne zamandır sökelim yapalım şu motoru dediğim müşterim ,aracını revizyon işlemi için servisimize bıraktı.Araçta tekleme sıkıntısı vardı bujiydi,kablolardı,akışmetreydi lpg ayarı derken bir türlü istediğimiz verimi alamadık.Nihayetinde söktük ve gördük ki 1. ve 3. silindir blok yüzeyinde hararetten dolayı deformasyon oluşmuş.Silindir kapakları kapakçıya blok ise rektefeciye gönderildi.
Hazır sökmüşken emme manifoldunun içindeki pürüzleri de taşla düzeltsek, egzos manifolduna da aynı şeyleri yapıp aracı sahibine 250bg olarak teslim etsen araç sahibinin surat ifadesini çok merak ediyorum 8)
Mümkün tabii.Hatta süpercharge ilave itmek daha mantıklı.
Bu arada motor revizyonu bitmiştir.Dün itibarı ile marşa basmış bulunuyoruz.Şimdilik problem yok gibi,olmaz da İnşallah.Fotoları çektim,yüklemesi kaldı.Bir ara yükleyip bu işi de bitirmek istiyorum.Darısı başka konulara...
Supercharge arabaya takılıyor, sizin işyerinize değil. Görüldüğü kadarıyla yoğun emek ve sıkı koordinasyon gerektiren bir iş, bir de İzmirlilere tembel deriz, başka yorum yok.
Benim şahsi görüşümdür kimse üstüne alınmasın.
Merhaba.Revizyon işini çok önceden bitirdik.Fakat fırsat bulup resimleri yükleyemedim.Motor gayet güzel oldu.Hatta müşterim önceleri aracın şanzımanında sorun var zannediyordu(yokuşlarda çekmiyor,kaydırıyor gibiymiş)Fakat motor revizyonundan sonra aracının yeniden doğduğunu söyledi.Ben de gayet memnun oldum tabii.Revizyon öncesi silindir kompresyonlarını ölçtük 1. ve 3. silindirlerin değerinin 30 - 40 ka kadar düştüğünü gördük.Diğer silindirler de çok iyi değildi.Ve sonrasında ölçtüğümüzde 130 civarı bastığını gördük..
Resimleri yüklüyorum.